Revlon Mega Multiplier Mascara

14.08.2018 08:00


Čo sľubuje? Revolučná maskara s vrstviteľnými mikrovláknami & 360° technológiou pre znásobený vzhľad rias. Revlon Mega Multiplier Mascara je pokroková maskara, ktorá kombinuje vrstviteľné vlákna s technológiou 360° zafarbenia pre mega objem a extrémne predĺženie rias – bez rozmazávania a opadávania farby. Unikátna maskara Revlon kombinuje špeciálne vrstviteľné vlákna s technológiou pre 360° zafarbenie rias v jedinom kroku. Výsledkom je plný, objemný a predĺžený efekt, ktorý nemôže zostať nepovšimnutý.



Objem: 3 z 5

Dĺžka: 4 z 5

Vytočenie: 4 z 5

Farba: čierna



Trvácnosť: Veľmi dobrá, neotláča sa, ale po veľmi dlhej dobe, alebo keď si príliš šúcham oči opadajú trochu tie mikrovlákna, inak super.

Kefka: kónická, inak klasická štetinková, pre mňa by mohla byť trochu menšia, nie je podľa mňa úplne ideálna.



Celkové hodnotenie: Táto maskara ma nijak zvlášť neohúrila, mihálnice sú zvýraznené, ale vôbec nie nejak dramaticky, skôr by som povedala, že je to také priemerné, trochu zafarbí, trochu predĺži, objem veľmi nedodá. Čo, ale nie je priemerné, je tá výdrž, keďže je to tubing technológia, ktorú Revlon volá 360° technológia, aj to dáva celkom zmysel, keďže tubing funguje na princípe, že vytvorí také rúrky, ktoré obalia vaše riasy zo všetkých strán. Takže táto maskara super drží a vôbec sa neotláča, ale ľahko ju zmyjete teplou vodou. Tie vlákna, čo v tom majú ešte byť nepriniesli žiadnu extra výhodu, skôr nevýhodu, lebo občas opadávajú. Kefka tiež nie je úplne ideálna.

U nás by sa mala dať táto maskara zohnať čierna a hnedá, ale keď som si teraz pozerala americkú stránku, tak som zistila, že by mal byť ešte jeden odtieň čiernej a ešte, teraz sa podržte, slivkovo-hnedá, ktorú definitívne potrebujem a kebyže mám ako prvý tento odtieň, tak táto recenzia asi vyzerá inak. Baklažánová farba je totiž úplne geniálna pre zelené, vlastne celkovo svetlé oči, aby farba pôsobila výraznejšie a zohnať dobrú maskaru s takýmto odtieňom je mission impossible. Takže, aj keď je táto maskara priemerná, výdrž priemernú nemá, plus dá sa ľahko zohnať a nestojí až tak veľa a ja určite potrebujem ten fialový odtieň. Revlon Mega Multiplier Mascara kúpite napríklad na feelunique.com alebo vo Fann.



#maskara #Revlon #tubing-maskara

Môže vás zaujať

Môj obchod

Nakupovanie

YOUTUBE

@katka

KONTAKT

zrkadielko.sk@gmail.com