Moje letné vychytávky na vlasy

24.08.2016 08:00


Leto sa už pomaly končí, ale tieto produkty sa dajú využiť hocikedy, aj keď teraz v lete sú úplne perfektné. Je to stylingovo ošetrujúca dvojica, ktorú teraz celkom častom používam. A na dovolenku sa ešte len chystám, rozumej stále sme sa nerozhodli kedy a kam, takže ten najlepšie využitie tieto dva produkty ešte len čaká. Ak ma sledujete už dlhšie tak viete, že stále hľadám dokonalý sprej na beach waves, ale vôbec sa mi nedarí. Asi to bude aj mojími vlasmi, takže to pomaly aj vzdám. Sachajuan Ocean Mist je veľmi oceňovaný produkt na vlasy a musím povedať, že celkovo sa mi táto značka veľmi zapáčila, aj keď je nenormálne drahá. Tento zázrak podľa Cult Beauty používa Jennifer Aniston, J.Lo, Camero Diaz a Kim Kardashian, to posledné meno ma skoro odradilo, ale musím uznať, že všetky majú pekné vlasy.

Ocean Mist vonia veľmi príjemne a naozaj je slaný (dôkaz v tomto videu). Nie je mi jasné, prečo má modrú farbu. Toto sú pre mňa vždy také malé záhady, či je naozaj dôvod na to, aby to bolo modré, alebo je to modré preto, že to vyzerá pekne vo fľaške. A keďže mi chémia nikdy veľmi nešla, tak sa väčšinou pravde ani nedopátram, ako v tomto prípade. Vlastne je to jedno, úžasné samovoľné beach vlny to nerobí, takže sa naozaj vzdávam. Taký sprej, ktorý by stačilo nastriekať a vlasy by sa ako mávnutím čarovného prútika upravili do pekných prirodzených vĺn, asi naozaj neexistuje. Ale keď vlasy správne vysušíte, tak ich to zvlní, v mojom prípade to znamená nechať voľne uschnúť. Ale objavila som inú úžasnú schopnosť, ktorý tento sprej má, mojím jemným a v zásade nepoddajným vlasom dodá štruktúru, pevnosť a celkom dlhotrvácny objem. Takže Ocean Mist používam, ak si chcem vlasy nejak vyčesať a chcem, aby tak naozaj ostali, alebo ak chcem pekný objem, ktorý vydrží, čo je pri mojich vlasoch vždy najväčšia výzva.

Ak chcem dlhotrvácny objem, tak Ocean Mist nastriekam do vlhkých vlasov. Tento sprej má jedinú nevýhodu, keďže je v ňom naozaj soľ, tak vlasy trochu vysušuje. Ale na to mám druhého pomocníka L’Oréal Professionnel Mythic Oil Brume Sublimatrice. Tento sprej je vlastne pretransformovaný jeden z produktov Mythic oil, aj keď si vôbec nie som istá ktorý. Mám podozrenie, že to je náhrada za Mythic Oil Milk, ktoré bolo podľa mňa geniálne, asi skúsim ešte pohľadať v nejakých obchodoch a nakúpim si posledné zásoby. V Toronte bol pre mňa Mythic Oil Milk najlepší produkt, lebo z toho vlhka, tepla a extrémnej kimatizácie moje vlasy v lete celkom trpeli. V zime trpeli zase z tej kosy, ale to je iná story. L’Oréal prerobil celú Mythic Oil radu, dúfam, že nie na škodu.

Táto novinka je vlastne suchý kondicionér v spreji. V popise sa spomína mikro difúzia, presné vysvetlenie od L’Oréal som nenašla, ale predpokladám, že tie čiastočky v tomto spreji sú teké jemné, že preniknú priamo a hlboko do vlasov, alebo také niečo, asi … Tento suchý kondicionér je určený na všetky typy vlasov a obsahuje olej z pomarančov a slnečníc. Vďaka tomu pekne sladko vonia, na mňa možno až príliš sladko, ale táto vôňa takmer úplne vyprchá a vôbec sa vo vlasoch nedrží. Na vlasoch ho vôbec necítiť. Pocit ktorý zanechá je celkom príjemný, vlasy ostanú jemné a hladké, ale nie je to nič extrémne. Určite sám o sebe suché vlasy nezachráni, ale je to celkom dobrý pomocník, na naozaj suché vlasy by som skúsila určite skôr normálny Mythic oil. Balenie Mythic Oil Brume Sublimatrice je naozaj malé - kabelkové, takže si ho ľahko so sebou vezmete hocikam na osvieženie vlasov, ale na druhej strane, keď pozerám na ten malý objem za cca 12 eur, tak mi to výchadza ako celkom drahý špás. Navyše si neviem predstaviť, že so sebou vláčim suchý kondicionér, možno okrem pobytu na pláži, ale ani tým si nie som úplné istá, mohli by vyrábať aj väčší objem. Celkovo je to príjemný a zábavný produkt, zmena oproti klasickým hydratačným prípravkom na vlasy.

Sachajuan Ocean Mist kúpite na beautybay.com alebo cultbeauty.co.uk. Mythic Oil Brume Sublimatrice kúpite v kaderníctvach, kde majú L’Oréal Professionnel, online som ho nenašla.



#vlasy #styling #Sachajuan #LOreal-Professionnel #salt-mist #kondicioner

Môže vás zaujať

Môj obchod

Nakupovanie

YOUTUBE

@katka

KONTAKT

zrkadielko.sk@gmail.com