Stila Aqua Glow Watercolour Blush

08.08.2017 08:00


Táto lícenka je pre mňa stelesnením leta, teda nie že by sa nedala používať aj v zime, ale úplne dokonale sa hodí na leto. Nikdy predtým som od Stila nič nemala, takže Aqua Glow Watercolour Blush je panenská jazda. Keď som koncom zimy začala hľadať tekuté lícenky na leto, do tejto od Stila som sa úplne zamilovala a musím povedať, že je skutočne výnimočná.

Má neuveriteľne ľahkú textúru na báze vody, takže je super tekutá, ale vďaka tomu sa to s ňou nedá veľmi pokaziť a nanášanie je super ľahké a rýchle. Čo je ale najviac uchvacujúce pre mňa je ten výsledný finiš, ktorý je nesmierne svieži a akokeby orosený, naozaj úžasný. Vaše líca budú pôsobiť ako lupienky kvetov oresené rannou rosou, taká úžasná je táto lícenka. Výsledok je veľmi svieži, jemne trblietavý, nie je v nej veľa trblietok a nie sú veľmi videteľné, je to také úplne akurátne množstvo, aby to nebola matná lícenka ale rozjasňujúca, ale najdôležitejší je ten orosený finiš, neviem koľko krát to ešte zopakujem, ale je skutočne úžasný.

Ja som dosť dlho špekulovala nad odtieňom, naštastie ich nie je tak veľa na výber, len 5 a nakoniec som si vybrala ten najneutrálnejší ružový - Rosewater. Je to veľmi pekná jemná pastelová ružová, ktorá dodá lícam veľmi prirodzenú farbu a nie je super výrazná ani super ružová. Ostatné odtiene sú sýtejšie výraznejšie, aj keď po skúsenosti s touto si nemyslím, že na pleti budú vyzerať až tak sýto, lebo tá farba sa rozpije ako pri maľovaní akverelu. To je vlastne aj perfektné prirovnanie, pretože nanášať túto lícenku je akokeby ste používali na pleť vodovky a nie temperky, preto sa s ňou ľahko pracuje a výsledok je super prirodzený.

Stila Aqua Glow Watercolour Blush sa dá naniesť ľahko prstami, stačí len vklepať, na každé líce vám stačí malá kvapka. Samozrejme, ak chcete výraznejšiu farbu, tak stačí pridať. Úžasne ľahko sa dá rozotrieť do stratena, keďže je to veľmi ľahká textúra. Ak by vám to nešlo prstami, alebo sa enchcete zababrať, aj keď to vôbec neostáva na prstoch, tak sa dá super zapracovať aj štetcom, vtedy jej samozrejme potrebujete trochu viac, lebo štetec niečo vpije. Perfektné je, že sa dá ľahko hocikedy obnoviť, je to malý téglik, takže ani nezaberá veľa miesta v kabelke a naozaj ľahko ju obnovíte. Navyše je táto lícenka oteruodolná, vodeodolná a dlhotrvácna, takže úplne ideálna na leto a asi ani nebude potrebvať toľko obnovovania.

Mám len jedinú výhradu a to k obalu, teda samostný obal je fajn, ale ten dávkovač je akože nejaká čudná sieťka, ktorá má nadávkovať presné množstvo farby, ale keďže tým treba najprv pretrepať, tak aj tak všetka farba skončí a vrchnáku zvnútra, takže ja ju vždy aj tak naberám odtiaľ. Je to len trochu čudné, inak to vlastne funguje. Inak je Stila Aqua Glow Watercolour Blush úplne geniálna lícenka, ktorá vám spraví dokonalé svieže líčka, kúpite napríklad na CultBeauty.co.uk alebo na BeautyBay.com. Ak by ste ju chceli vidieť v akcii tak kliknite na video tu alebo tu.



#make-up #Stila #licenka #tekuta-licenka

Môže vás zaujať

Môj obchod

Nakupovanie

YOUTUBE

@katka

KONTAKT

zrkadielko.sk@gmail.com