Stila Magnificent Metals Shimmer & Glow Liquid Eye Shadow

19.07.2018 08:00


O týchto tieňov ste už určite počuli, Stila má dve verzie, prvé boli tie, ktoré sa teraz volajú Magnificent Metals Glitter & Glow Liquid Eye Shadow, podstatné je to slovíčko Glitter, tieto majú väčšie lesklé čiastočky a ten, ktorý mám ja, je so Shimmer, minimálny rozdiel, ale tieto sú viac lesklé, menej glitrov.



Mne sa tieto tiene od Stila zapáčili hneď na začiatku, ale z tých Glitters verzií som si nevedela vybrať odtieň. Sú síce krásne, ale žiadny nie je taký, že by som si povedala, že toto musím mať. Preto som kúpu neustále odkladala, aj keď ma veľmi lákalo tieto tiene vyskúšať, lebo recenzie boli veľmi pozitívne. No a odkladala som to tak dlho, až priliš s novou Shimmer verziou a tam som sa zamilovala rovno do dvoch odtieňov - Cloud a Boheme, ale keďže sú veľmi podobné, kúpila som len jeden a to Cloud, aj keď sa musím priznať, že nutkanie bolo veľké.



Cloud je lesklá levanduľová so zlatým perleťovým efektom, je to jemná sivo-fialová, ktorú rozjasňujú a ztepľujú zlaté trblietky, taký dokonalý mix teplého a studeného odtieňa. Boheme je trochu viac ružová, je to vlastne lila farba a nie sú v nej také výrazné trblietky, aj keď je super lesklý tieň stále. Rozdiel medzi Cloud a Boheme je, že Cloud je viac lesklý a viac do sivej.



Stila Magnificent Metals Shimmer & Glow Liquid Eye Shadow sú tekuté tiene, ktoré super držia celý deň. Nanášajú sa veľmi šikovným apikátorom, ak ich chcete v jemnejšej menej výraznej vrstve, treba ich rozotrieť prstom. Ide to ľahko, ale keď zaschnú, tak už s nimi tak ľahko nepohnete, takže sa treba skôr ponáhlať. Inak to nanášanie je naozaj jednoduché a výsledok je super, proste to len tak nejak napatláte na viečko a je to, pritom to vyzerá, že ste sa s tým piplali celkom dlho.



Treba si však dať pozor, aby ste farbu naniesli až ku korienkom mihálnic, aby ste tam nemali odskok. Ja to robím tak, že nanesiem akokeby hrubú linku a tú jemne rozmažem do stratena, ak chcem jemnejší odtieň. Ak ich chcem výraznejšie, tak to natriem na celé viečko, trochu rozotriem okraje v záhybe viečka a nechám zaschnúť a je to. Vždy to vyzerá ako líčenie, s ktorým ste si dali veľa námahy, lebo to krásne mení farby a trbliece sa to, pritom je to veľmi jednoduché. Na spodnú linku si ja tieto tiene nenanášam, ale určite sa dajú jemne rozmazať prstom, alebo použiť nejaký štetec. Inak pri nanesení sú príjemne chladivé, keďže sú tekuté.



Stila Magnificent Metals Shimmer & Glow Liquid Eye Shadow sú to podľa mňa skvelé tiene, ak máte radi trblietky, alebo chcete niečo na špeciálnu príližetosť, večierok alebo také niečo a s tieňmi si veľmi nerozumiete, alebo sa vám s nanášaním nechce babrať. Na výber majú množstvo krásny odtieňov neutrálnych aj výraznejších, či už z tejto Shimmer verzie, alebo tej Glitter verzie. S týmto tieňmi od Stila je to veľmi jednoduché a ľahké, vyzerá to super a perfektne to drží celý deň. Kúpite na CultBeauty.co.uk, BeautyBay.com alebo na LookFantastic.com.





#make-up #ocne-tiene #Stila

Môže vás zaujať

Môj obchod

Nakupovanie

YOUTUBE

@katka

KONTAKT

zrkadielko.sk@gmail.com