Sunday Riley Auto Correct Brightening And Depuffing Eye Contour Cream

02.02.2023 12:00


Rozmýšľam, či som si ja vôbec niekedy kúpila nejaký Sunday Riley produkt, hmm? Asi jeden, všetko ostatné sa ku mne dostalo cez rôzne boxy, kalendáre a podobne. Sunday Riley proste nie je u mňa prvá voľba, aj keď ich stále registrujem a stále mám niečo na wishliste. Navyše, väčšinou nie som s ich produktmi úplne spokojná, hlavne, keď zvážim cenu, preto bol pre mňa tento očný krém veľmi príjemným prekvapením. Aj keď teda som si ho nekúpila a sama by som si ho asi nikdy nekúpila, dostal sa ku mne v nejakom boxe a zatiaľ je to umňa najlepší Sunday Riley produkt.



V prvom momente ma tento krém prekvapil v tom, aký je rozjasňujúci. Jasné, je to čiastočne len dočasný efekt vďaka rozjasňujúcim čiastočkám, ale keď sa ráno zobudíte s parádnymi kruhmi, tak je takýto efekt na nezaplatenie. Konzistencia krému je ľahká, ale zároveň je dostatočne hydratačný a zvláčňujúci a perfektne funguje pod make-up, čo bude aj tým, že sú tam silikóny, ale tu mi to nejak nevadí. Nie je to taký ten ťažký silikónový efekt a aspoň robí naozaj dobrú bázu na korektor a make-up.



Okrem okamžitého rozjasnenia tento krém aj vďaka zloženiu dlhodobo zlepšuje kruhy a opuchy pod očami. Kľúčové ingrediencie sú:

Kofeín - zlatý štandard v boji s kruhmi a opuchmi pod očami.

Brazílsky ženšen - redukuje opuchy.

Extrakt z pagaštanu konského - vyhladzuje očné okolie a zjemňuje vrásky.

Extrakt z rastliny Acmella Oleracea - instatne vyhládza vrásky.

Extrakt zo šupky melónu - hydratuje a zlepšuje kožnú bariéru.

Luteín - antioxidant získaný z nechtíka, ktorý poskytuje kritickú podporu očnému okoliu, nech už to znamená čokoľvek :D, ale teda to tvrdí Sunday Riley.

Zvláčňujúce ingrediencie sú kakaové a bambucké maslo a ešte je tam sodná soľ PCA, ktorá poskytuje hydratáciu.



Vhodný je pre všetky typy pleti, je bez parfumácie, takže aj pre citlivú. Používať ho môžete ráno aj večer, ja preferujem ráno a večer často používam niečo s retinolom. Sunday Riley uvádza, že treba naniesť 2-3 pumpičky, mne sa to zdá strašne veľa a bohato si vystačím s jednou pumpičkou, aj to nie plnou. Ideálne je nanášať ho jemným vklepkaním pod oči, nie na pohyblivé viečko.



Obal je sklenený s dobrou pumpičkou, ktorá dávkuje tak akurát. Objem je 15 ml a spotrebovať ho treba do 12 mesiacov od otvorenia.

Ak hľadáte dobrý instantne rozjasňujúci očný krém, ktorý hydratuje, pomáha s kruhmi, opuchmi a vráskami, tento je skvelý. Dobrá alternatíva a krém s podobným efektom je Aura od Summer Fridays. Sunday Riley Auto Correct Brightening And Depuffing Eye Contour Cream kúpite napríklad na cultbeauty.com, SpaceNK.com a niche-beauty.com




#ocny-krem #Sunday-Riley #plet #kruhy-pod-ocami

Môže vás zaujať

Môj obchod

Nakupovanie

YOUTUBE

@katka

KONTAKT

zrkadielko.sk@gmail.com