Surrat Relevee Mascara

11.02.2020 11:16


Čo sľubuje? Tenká hustá kefka vytvorí luxusné a predĺžené riasy. Vlhku odolná japonská tubing formula riasy predĺži a mikrovlákna im dodajú hustotu. Formula obalí každú riasu jednotlivo a zabraňuje rozmazávaniu, opadávaniu a zlepeniu.



Objem: 2 z 5

Dĺžka: 4 z 5

Vytočenie: 3 z 5

Farba: čierna



Trvácnosť: absolútna tubing technológia, ide krásne dolu teplou vodou, odpadáva v kúskoch, ale inak drží ako pribitá, vôbec sa nerozmazáva, ani neotláča.

Kefka: Skôr je to hrebienok ako kefka, štetinky sú veľmi pevné, krátke a zatočené do špirály. Veľkosťou je podľa mňa tak akurát dlhý, takže sa s ním dobre pracuje a ľahko sa dostanete až ku korienkom.




Celkové hodnotenie: Toto skutočná tubing maskara so všetkým, čo k tomu patrí. Absolútne vôbec sa neotláča a ide ľahúčko zmyť teplou vodou. Kefka je tenučká, až je to takmer hrebeniok, s ktorým sa skvele pracuje. Toto je maskara, ktorá riasy hlavne predĺži, nečakajte extra objem, výsledkom sú skôr prirodzené jemne zvýraznené na riasy, ale môžete sa na ňu 100% spoľahnúť, že neskončíte ako panda. Perfektná je aj na spodné mihálnice, priam ideálna, ale Surrat má aj špeci maskaru s menšou kefkou určenú presne na spodné mihálnice. Táto maskara sa najviac podobá tej mojej top prvej zamilovenej s tubing technológiou od Armani, viac tu. Ak nečakáte super husté riasy, tak je super, má len dva mínusy. Prvé mínus je celkom vysoká cena a druhé je dostupnosť Surrat produktov, keďže sa dajú kúpiť len v pár obchodoch. Surrat Relevee Mascara kúpite napríklad na cultbeauty.co.uk alebo niche-beauty.com



#make-up #maskara #Surrat #tubing-maskara

Môže vás zaujať

Môj obchod

Nakupovanie

YOUTUBE

@katka

KONTAKT

zrkadielko.sk@gmail.com