The Ordinary Multi-Peptide Lash and Brow Serum

11.01.2023 08:00


Nad sérom na rast mihalníc som rozmýšľala už roky, ale ako sa poznám a teda pri tomto sa mi to potvrdilo, ja by som tú aplikáciu flákala, takže 60-80 Eur sa sérum, ktoré viem, že nedopoužívam, mi prišlo fakt veľa. Ja som si takto po pôrode kúpila aj sérum na vlasy a použila som ho až trikrát :D Ale teda s týmto od The Ordinary som bola poriadnejšia a vydržala som 2 mesiace, teraz ho nanesiem občas a musím sa k tomu vrátiť poriadne, lebo som naozaj po pár týždňoch videla efekt.



Úplne na začiatok toto sérum je prezentované ako pre hrubšie, plnšie a zdravšie mihalnice, a teda aj obočie, nie úplne pre dlhšie. Prvá vec, čo som urobila, keď s ním prišli, teda okrem toho, že som ho okamžite objednala, bolo porovnanie zloženia s najznámejšími sérami na rast mihalníc.



Čo sa týka zloženia tak kľúčové sú nasledovné ingrediencie:
Myristoyl Pentapeptide-17, Biotinoyl Tripeptide-1, Oligopeptide-2, Acetyl Tetrapeptide-3 - všetko peptidy, ktoré podporujú rast.

Potom je tam ešte kofeín, extrakt zo zeleného čaju, výťažok z kvetov ďateliny a ešte výťažok z nejakého stromu Larix Europaea Wood Extract.

Keď som porovnala zloženie s jedným s najznámejších a najpredávanejších sér na podporu rastu mihalníc, tak tá kľúčová ingrediencia peptidy, by tam mala byť rovnaká, líši sa to v rôznych rastlinných výťažkoch a hlavne je tam rozdiel v cene, a teda dosť veľký.



Obal je malá tubička, objem je 5 ml, spotrebovať ho treba do 6 mesiacov od otvorenia. Na nanášanie má taký malý fajn štetček a ide to s ním dobre. Ale stalo sa mi, že som netrafila a dostalo sa mi aj do oka, vtedy celkom nepríjemne štípe, takže dávajte si pozor :D Používať ho môžete ráno aj večer, ja ho nanášam hneď po umytí tváre, pred akoukoľvek skincare. Ak máte citlivé oči, tak by som bola opatrná, nikdy neviete ako budete reagovať.



Výsledok u mňa nebol dramatický, ale bol citeľný, mihalnice boli pevnejšie, asi aj o niečo dlhšie a hustejšie. Ja som však celkom slušný flákač, čo sa týka takýchto produktov, takže asi to sérum dokáže aj viac. Pokúšala som sa to aj odfotiť, ale nebolo to natoľko výrazné, aby to bolo vidieť, ale videla som recenzie, kde ľudom priam až neuveriteľne narástli mihalnice, čiže za pokus to stojí.

Za 15 Eur a dačo je toto najdostupnejšie sérum na mihalnice na trhu, fungovanie vám samozrejme nikto nezaručí, ja som na sebe efekt videla, takže podľa mňa určite stojí za vyskúšanie. Multi-Peptide Lash and Brow Serum kúpite priamo na theordianry.com alebo aj na lookfantastic.com, cultbeauty.com a beautybay.com.








#plet #vlasy #The-Ordinary #serum-na-mihalnice

Môže vás zaujať

Môj obchod

Nakupovanie

YOUTUBE

@katka

KONTAKT

zrkadielko.sk@gmail.com