Trinny London Eye2Eye

26.07.2018 08:00


Ďalší z produktov od Trinny, tentokrát očný tieň Eye2Eye v odtieni Lovers. A toto je pre mňa dokonalý odtieň, úplne úžasná farba, presne taká, ktorá prirodzene zvýrazní farbu mojich očí. Dokonalá kombinácia fialovej, v odtieni mauve, studenej hnedej a jemných strieborných odleskov.



Inak, vybrať si len jeden očný tieň bolo pre mňa celkom dosť ťažké, tie odtiene má Trinny naozaj krásne, prirodzené, dokonalé na bežné každodenné líčenie, ale stačí trochu pridať a máte super dymové výraznejšie líčenie. Mne sa ešte veľmi páčia odtiene Magician - mix striebornej, zlatej a bronzovej a Strenght, čo je zase skôr baklažánová farba, ale majú aj jemné neutrálne tiene a takisto aj čiernu. Naozaj si tam vyberie skoro každý a keby ste s tým mali predsa len problém ich pomôcka na výber odtieňov Match2Me funguje skvele. U mňa sa dokonale trafili.



S Eye2Eye je to neskutočne jednoduché, ako všetky Trinny produkty je to krémový očný tieň, takže stačí nabrať na prst a rozotrieť. Má veľmi jemnú maslovú konzistenciu, ktorá sa skvele rozotiera. V nádobke vyzerá celkom tmavý a intezívny, ale keď ho rozotrie, dodá viečkam veľmi jemný nádych farby a lesk.




Keď ho chcem naniesť naozaj precízne až k mihálniciam a prípadne aj na spodnú linku, tak používam štetec od Zoeva Smudger Brush, ten je na to ideálny. Inak sa s tým nezvyknem veľmi trápiť a proste ho na viečko capnem a rozotriem.




Samozrejme, že s týmto tieňom viete navrstvením dosiahnuť aj oveľa intezívnejšiu a výraznejšiu farbu a spraviť krásne dymové líčenie. Stačí proste pridať viac, nižšie je rozdiel medzi jemnou vrstvou a intezívnejšou vrstvou.



Čo sa týka výdrže, je to tak ako to pri krémových očných tieňoch býva, že nedržia úplne dokonale a časom sa trochu usadia v záhyboch, ale stačí to trochu rozotrieť prstom a znova vyzerajú super. Samozrejme horšie to je, keď chce tú farbu intenzívnejšiu, vtedy je to viac výrazné, ale dá sa ta to jednoducho odstrániť použitím nejakej bázy pod očné tiene, vtedy držia super, aj keď ich máte v intenzívnejšie vrstve. Mne osobne to nevadí, ale ak vám vadí, ak tiene nedržia perfektne celý deň, tak toto nebude úplne pre vás.




Ja mám tento tieň veľmi rada na jemné denné líčenie a často si ho beriem na cesty, lebo je to s ním jednoduché a vyzerá to super. Trinny London Eye2Eye tiene sú skvelé, ak na tieňoch veľmi neulietavate, ale občas by ste chceli na svoje viečka trochu farby, pretože je to super jednoduché a rýchle a vždy to vyzerá super, ale skvelé sú, aj keď na tieňoch ulietavate, na rýchle ale efektné líčnenie. Pre mňa je ešte dôležitý faktor praktickosti pri Trinny London, že všetko je v mini téglikoch, ktoré do seba perfektne zapadajú a sú skvelé na cestovanie, alebo aj keď si chcete so sebou vziať make-up na obnovenie cez deň, viac je vo videu nižšie. Trinny London Eye2Eye kúpite priamo na stránkach Trinny London.







#make-up #ocne-tiene #Trinny-London

Môže vás zaujať

Môj obchod

Nakupovanie

YOUTUBE

@katka

KONTAKT

zrkadielko.sk@gmail.com