Victoria Beckham Beauty Lid Lustre

30.09.2021 08:00


Lid Lustre bol jeden z prvých produktov, ktoré som Victoria Beckham vyskúšala, najprv len jeden odtieň, ale potom som si dokúpila ešte jeden, lebo sú skvelé a veľmi sa mi zápačili.



Teraz, keď som si čítala zloženie a informácie k nim, tak som zistila, že každý z nich obsahuje aj rôzne rozomleté kryštály, vďaka čomu majú na vás rôzne vplývať. Tie moje odtiene obsahujú tigrie oko (Mink) pre odvahu a silu. A druhý obsahuje ruženín (Tea Rose), ktorý má podporovať lásku, priateľstvo, vnútorné uzdravenie a mier. No tak neviem, či toto očný tieň dokáže, ale na viečkach vyzerá super. Na fotke nižšie na ukazováku Mink, prostredník Tea Rose.



Keď si odmyslím toto hogo-fogo s kryštálmi, ktoré je len marketingový ťah na ľudí a v zásade je to úplne zbytočné, lebo rozomleté kryštály v očnom tieni fakt nepotrebujete, Tak Lid Luster tiene majú v sebe aj ingrediencie, ktoré sú užitočné a zaujímavé. Konkrétne v nich nájdete:

Skvalán, ktorý má viečko hydratovať a zvláčňovať.

Výťažok z listov guava, ktorý má pleť vyživovať, aj keď nepíšu presne čím.

Výťažok z kôre magnólie, ktorý má upokojujúce účinky, redukuje začervenanie pokožky a zabraňuje predčasnému starnutiu.

Na fotkách nižšie vľavo Tea Rose, vpravo Mink.




Dohromady je na výber 6 odtieňov, aj výrazné a tmavé, aj jemné a neutrálne. Ja mám dva, Mink, čo je taupe sivohnedá farba a obsahuje mix zlatých a strieborných trblietok a teda tigrie oko. Druhý odtieň je Tea Rose, čo je teplý odtieň ružového zlata so zlatými a fialovými trblietkami a obsahuje ruženín.



Finiš týchto tieňov je super trblietavý až taký mokrý, nesmierne efektný. Je to tým, že obsahujú až 60% trblietok. Konzistenciou sú také krémovo púdrové, keď ich nánašate sú ako krém, ale na viečku sa správajú ako púder. Sú veľmi jemné, neprášia a sú príjemné na dotyk. Nanášanie je veľmi jednoduché, najlepšie to ide prstom, proste naniesť a jemne rozotrieť do stratena a o zvyšok sa postarajú trblietky a jedinečná konzistencie. Nižšie Tea Rose na viečkach.



Na viečkach vydržia bez problémov celý deň, len tá tmavšia farba sa mi niekedy trochu otlačí na tú kosť pod obočím, nič hrozné a stačí to trochu rozotrieť do stratene, ale toto je spôsobené aj mojím tvarom viečok. Inak sa vôbec neposúvajú, nezgrcávajú ani nezaliezajú. Nižšie Mink na viečkach



Obal je veľmi elegantný ťažký sklenený téglik, pod viečkom je ešte jedno viečko, aby sa pigment zbytočne netrúsil a nemrvil. Objem je 5g a spotrebovať ich treba do 24 mesiacov od otvorenia.

Lid Lustre sú drahé, ale ak chcete jednoduché a efektné líčenie a nepotrebujete bazilión farieb, tak je to skvelá investícia, ktorú neoľutuje. Na viečkach vyzerajú super, sú príjemné, držia a ľahko sa nanášajú. Veľmi podobné, trochu menej trblietavé a o niečo lacnejšie sú Hourglass Scattered Light Glitter Eyeshadow. Victoria Beckham Beauty Lid Lustre kúpite na cultbeauty.com a net-a-porter.com. priamo na victoriabeckhambeauty.com.




#make-up #ocne-tiene #Victoria-Beckham

Môže vás zaujať

Môj obchod

Nakupovanie

YOUTUBE

@katka

KONTAKT

zrkadielko.sk@gmail.com