Weleda Skin Food

23.03.2017 08:00


Neviem, kde som bola doteraz, že mi tento zelený zázrak unikol, pretože je celkom populárny, dokonca vyhral aj nejakú beauty cenu Harper’s Bazaar v roku 2012. Fakt, kde som bola? Pravda je, že v roku 2012 sme sa sťahovali - dvakrát z toho raz do Kanady - kúpili byt, ktorý sme potom kompletne prerobili, takže ma neprekvapuje, že mi uniklo neskutočné množstvo vecí, v tom roku by možno unikla aj invázia mimozemšťanov. Je rok 2017 a ja som objavila Skin Food, hurá. Zásluhu na tom má Lisa Eldridge, ktorá spomenula tento krém vo videu, v ktorom hovorila, čo si so sebou na dlhé lety a mňa hneď zaujal. Aj keď musím povedať, že som mala voči Welede predsudky, všeobecne mi nie je veľmi sympatická ako značka, neviem prečo a navyše prvý produkt, ktorý som si od nich kúpila mi vôbec nesadol, takže som sa len utvrdila v tom, že ja a Weleda veľmi nejde dokopy. Ale kvôli Skin Food som sa prekonala, aj keď som teda neočakávala nič super. O to viac ma Skin Food prekvapil a úplne dostal.

Čo som čítala, aj čo ste mi písali k videu o krémoch na ruky, tak každý má svoj najlepší spôsob ako používať Skin Food. Skutočne si tento multifunkčný krém môžete natrieť takmer kdekoľvek a určite si neublížite. Určený je hlavne na suchú a drsnú pokožku, takže akékoľvek miesto, ktoré je vysušené, svrbí vás a je drsné na dotyk, sa poteší, keď mu doprejate Skin Food - celkom výstižný názov - potrava pre pokožku. Ale dá sa použiť aj ako krém na tvár, celkom dobre sa dokonca znáša s make-upom, navyše ešte pleti dodáva prirodzený lesk a zdravú štavu, čo vyzerá super. Tiež ho preto môžete použiť aj len na miesta, ktoré chcete rozjasniť, alebo na miesta, ktoré majú na vašej tvári tendenciu sa vysušovať. Dá sa dokonca použiť ako balzam na pery a prekvapivo celkom dobre funguje. Skvelý je v zime na ruky, pretože vytvorí jemný olejový film, ktorý pleť tiež chráni, z tohto dôvodu by som určite použila aj na tvár, keď idete do obzvlášt drsného počasia, napríklad na hory v zime.

Všetky tieto spôsoby som vyskúšala, ale najradšej ho používam na telo, hlavne na kĺby. Takmer každý večer, pokiaľ sa nenatriem niečím iným si so Skin Food natriem kolená, lakte a ramená, aby som mala pružnú pokožku a nerobili sa mi vrásky, niekedy si natriem aj lýtka, ktoré mávam celkom suché. Najradšej by som sa natrela celá, ale na to je tento krém trochu nepraktický, pretože konzistencia je pomerne hustá olejovitá a intezívna, takže sa ťažšie rozotiera na väčšie plochy. Na tvár som si ho veľmi neobľúbila ani na noc, nie že by bol zlý, ale jednoducho mi to úplne nevyhovuje, aj keď skutočne skvele hydratuje a pleť pôsobí super sviežo.

Na Skin Food sa mi veľmi páči aj vôňa, ktorá je veľmi jemne citrusová a bylinková, veľmi príjemná a nevtieravá. V zložení sú samé prospešné a prírodné veci môj obľúbený mandľový olej, tiež slnečnicový olej, včelí vosk, ale aj výťažky z fialky trojfarebnej a rozmarínových listov, kvetov harmančeka a nechtíka a cholesterol, čo je celkom zázbavné, že cholesterol veľký strašiak v tele si s radosťou natriem na telo. Balenie je klasická tuba, z ktorej sa krém celkom dobre vytláča. Čo sa týka veľkosti balenia dostupné sú dve 75 ml a 30 ml, čo sú klasicé veľkosti krémov na ruky. 30 ml je praktickejší na cestovanie, alebo do kabelky, aj keď tých 75 ml vôbec nie je veľkých. Cenovo sa určite viac oplatí to väčšie balenie. Ja som niekde videla aj 100 ml, ale už to neviem nájsť možno je to obmedzené len na niektoré krajiny, fakt netuším, kde som to videla, ale zišlo by sa mi. Weleda Skin Food kúpite napríklad na feelunique.com, ale majú ho aj DM.



#plet #telo #Weleda

Môže vás zaujať

Môj obchod

Nakupovanie

YOUTUBE

@katka

KONTAKT

zrkadielko.sk@gmail.com