YSL Touche Éclact

07.06.2015 23:27




Nechápem, ako mi toto uniklo, ale nedávno som zistila, že YSL pridal nové odtiene Touche Éclact. Do Touch Éclact som sa zamilovala na prvý klik, ale je pravda, že odtieň N°1, ktorý som používala bol na mňa trochu príliš ružový. Je to teplý odtieň, a preto to nebolo úplne ono. A ostatné odtiene boli príliš tmavé. Teraz som však zistila, že sú pridané nové odtiene - studené, neutrálne aj teplé, takže namiesto pôvodných 4 je teraz na výber až z 11 odtieňov.

Ja mám teraz N°2 Luminious Ivory, ktorý mi sedí úplne perfektne. Je to studený, veľmi svetlý odtieň. A dokonca mám pocit, že má vyššiu kryciu schopnosť, ako mal pôvodný Touch Éclact. Touch Éclact používam hlavne ako highlighter, teda na miesta, ktoré chcem zosvetliť, alebo zvýrazniť - pod oči, nad peru, okolo nosa, pod obočie, do postred viečka.

V nasledovnom poradí fotka bez použita, nanesený a výsledok


Ak ste ho ešte nikdy neskúsili, odporúčam. Viem, že je to trošku drahší spáš, ale ak s ním zbytočne neplytváte vydrží asi pol roka a stojí za to. Kúpiť sa dá buď v Marionnaud, alebo na parfums.sk. Prípadne na letiskách mávajú výhodné dvojbalenie.

Ak sa Vám páči môj blog likenite ho prosím na facebooku.



#make-up #YSL #korektor #rozjasnovac #kruhy-pod-ocami

Môže vás zaujať

Môj obchod

Nakupovanie

YOUTUBE

@katka

KONTAKT

zrkadielko.sk@gmail.com