Zoeva En Taupe

20.12.2016 08:00


Milujem Zoeva štetce, skvelá kvalita za výbornú cenu, takže pravidelne browsujem po Zoeva stránke, keď potrebujem nejaký nový. A pritom browsovaní samozrejme neunikli mojej pozornosti ich paletky očných tieňov. Cocoa Blend je veľmi populárna, ale pre mňa nikdy nebola zaujímavá, je tam priveľa hnedej a príliš teplé odtiene. Ale niečo, čo má v názve Taupe, to už je iný prípad. Taupe je jedne z mojich najobľúbenejších odtieňov, keď sa jedná o tiene na oči. A celá paletka v takých odtieňoch to je niečo, čomu sa nedá odolať.

Balenie je celkom ľahké a praktické, chýba síce zrkadlo, ale tým pádom je paletka naozaj tenká a skladná. Povedzme si pravdu, aj tak sa tie zrkadlá veľmi nevyužívajú. Paletka obsahuje 10 tieňov. Je to veľmi dobre vyvážená zmes - svetlé aj tmavšie odtiene, matné, perleťové a trblietavé, všetko, čo potrebujete. Odtiene sú skôr studené, väčšina v zásade béžovo-sivá. Textúra tieňov je veľmi dobrá, jemná, ľahko sa nanáša a minimálne práši. Farby sa naozaj skvele kombinujú, takmer sa nedá vytvoriť kombinácia, ktorá nevyzerá dobre, takže sa s ňou skvele pracuje. Swatches sú v poradí ako v paletke, v pravo dole Stitch By Stitch, vľavo hore Exquisite.

Medzi moje najobľúbenejšie odtiene patrí Gallery, čo je úžasná matná sivá farba jemne šmrcnutá do fialova, prvá fotka nižšie. Perfektná na veľmi jemné každodenné líčenie, alebo ako základ pre ďalšie tiene. Tento odieň najradšej kombinujem s Wrapped In Silk, čo je vlastne tá istá farba, len trblietavá, druhá fotka nižšie kombinácia Gallery a Wrapped In Silk.

Moja druhá najobľúbenejšia kombinácia je Exquisite, čo je vínovo-hnedý odtieň a Outline, čo je trblietavá hnedá, trochu akoby do bronzova, ale stále je v oboch trochu sivej. Tieto dva odtiene vytvarájú dokonalú zimnú kombináciu, vínovú, ale stále skôr studenú, fotka nižšie.

Zaujímavý odtieň je aj Old Master, čo je veľmi pekná dymovo-sivá farba s jemnými trblietkami, ktorých je ale len zopár. Krásny perleťový odtieň je Sheers & Violets, ktorý je kombináciou béžovej, ružovej a lila. Stitch By Stitch je matný telový odtieň, skvelý ako základný. Spun By Pearl je perleťová biela. Dva tiene, ktorým ja úplne nerozumiem a sú viac menej pre mňa zbytočné sú Handmate, čo je perleťová zlato oranžová, absolútne nie moja šálka kávy a Hour By Hour, čo je matná béžová, ale je príliš teplá, šmrcnutá do škoricovej.

Všetky tieto odtiene sú naozaj skvelé na každodenné líčenie, ale dá sa s nimi vyvoriť aj výraznejšie líčenie. Celkovo sa mi táto paletka veľmi páči a určite neodolám ďalším od Zoevy, celkom sa mi pozdáva veľká Cool Spectrum s 15 odtieňmi. Keď uvážim cenu, tak akákoľvek paletka od Zoevy, je naozaj skvelá kúpa. Kúpite na stránke Zoeva.



#make-up #ocne-tiene #Zoeva

Môže vás zaujať

Môj obchod

Nakupovanie

YOUTUBE

@katka

KONTAKT

zrkadielko.sk@gmail.com