bareMinerals Complexion Rescue Tinted Hydrating Gel Cream

11.11.2015 22:40


BareMinerals ma nikdy nejak zvlášť nelákal, až kým neprišiel s Complexion Rescue, na ktorý bola zrazu reklama všade a vzhľadom na to, že mám suchú pleť, bola pre mňa veľmi lákavá. Complexion Rescue je niečo medzi make upom a BB krémom - veľmi ľahký hydratačný gél-krém, ale so stredným krytím. Úplne najlepší asi bude na leto, pretože má naozaj ľahkú konzistenciu. Ale v zime je zatiaľ tiež fajn, keďže Complexion Rescue je naozaj intenzívne hydratačný, čo nie je zlé ani na zimu.

Bez Complexion Rescuer

Na výber je 10 odtieňov, ja mám Opal, čo je samozrejme najsvetlejší odtieň. Complexion Rescue je veľmi ľahké, takmer bezprácne naniesť na rozdiel od hutnejších make upov. V tomto sa podobá na BB krémy, ale na rozdiel od BB krému má oveľa vyššiu kryciu schopnosť a dlhšiu trvácnosť. Complexion Rescuer má stredné krytie, čo je v kombinácii s dobrým korektorom absolútne postačujúce, pokiaľ nemusíte maskovať nejaký naozaj veľký problém. Po nanesení je pleť zjednotená, rozžiarená a pôsobí veľmi prirodzene a zdravo. Zároveň ho na tvári vôbec necítite, pretože s pleťou splynie ako krém. Complexion rescuer má navyše SPF 30, čo je pri make upe vždy vítané, hlavne v slnečnejších mesiacoch.

S Complexion Rescuer

Kúpite na feelunique.com za veľmi dobrú cenu 32,99 eur. Ja som ho kúpila v Douglas za ešte lepšiu cenu 27,99 eur, takže ak budete mať cestu do Viedne, napríklad na vianočné trhy, môžete ho kúpiť aj tam.

Ak sa Vám páčil tento článok dajte like a ak sa Vám páči môj blog dajte mu prosím like na facebooku.





#make-up #bareMinerals #makeup #BBkrem

Môže vás zaujať

Môj obchod

Nakupovanie

YOUTUBE

@katka

KONTAKT

zrkadielko.sk@gmail.com