bareMinerlas 5-in-1 BB Advanced Performance Cream Eyeshadow

09.11.2017 08:00


Tieto tiene sú skvelé na každodenné prirodzené líčenie, super vyzerajú, sú trvácne a nanieste ich neskutočne rýchlo. Ideálne pre uponáhľané rána, keď potrebujete vyzerať super upravne s minimom námahy. Nie sú novinka od bareMinerals, ale ja som si ich všimla len nedávno a hneď som sa namotala. Len som sa samozrejme nevedela rozhodnúť medzi odtieňmi, veľmi sa mi páčil fialkový, ja a moja posadnutosť fialovými očnými tieňmi, ale tiež som veľmi chcela vyskúšať nejaký klasický nude tieň. Takže som nakoniec skončila s dvoma, ako inak.

A tak mám doma Exotic Lilac, ktorý ste mohli vidieť aj v tomto líčiacom videu a ten nude som nakoniec vybrala Blushing Pink, chcela som Soft Shell, ale nemali ho, mne sa nechcelo čakať a navyše vyzerali veľmi podobne. Úprimne, ten fialový mám radšej, jednoducho fialová je moja farba, ale je predsa len výraznejšie, takže na dokonalé nude oči je lepší Blushing Pink.

Tieto bareMinerals očné tiene sú BB a navyše 5 v 1, to znamená, že majú SPF, mali by vydržať 12 hodín, fungujú ako super-nadupaný primer (slová bareMinerals nie moje), majú silné rozjasňujúce účinky a majú aj vyhládzať vrásky. SPF nie je vysoké, ale zase na viečka nepotrebujete super vysoké SPF, celkom fajn, že tam nejaké je, hlavne, ak chcete používať tieto tiene v lete. Skutočne vydržia dokonalé super dlho, celých 12 hodín som netestovala, ale vydržia mi celý deň bezproblémov, palec hore za dlhotrvácnosť. Sú aj rozjasňujúce, ale nie je to taký super efekt, ako keby ste si naniesli rozjasňovač, ale tak nejak oči rozjasnia a oživia, takže pôsobia menej unavene. Skutočne vyhládzajú pekne viečko, tým pádom sú skvelé aj ako primer, hlavne teda, ak máte skôr telový odtieň, funguje to skvele.

Tieto bareMinerals očné tiene majú celkom šikovnú fľaštičku, ľahko si ju zoberiete so sebou, ale najviac super je aplikátor. Je to hubkový aplikátor, ale má super tvar, je malý plochý a skvele sa s ním dostanete k mihálniciam, skutočne skvelý aplikátor, veľmi presný a vďaka nemu je nanášanie aj super ľahké a rýchle. Textúra je veľmi jemná a taká akoby nadýchaná, nie to taký ťažký lepkavý krém, ako to niekedy býva pri takýchto tieňoch. Ja zvyknem naniesť akokeby hrubú linku k mihálniciam a potom rozmažem ju pristom do stratene, ízi pízi. Fakt, Nänajjednoduchšie a najrýchlejšie očné tiene, ktoré vyzerajú super. Nemôžete si však dávať extrémne načas s tým rozmazávaním, lebo potom zaschnú a už nejdú rozmazať. Môžete ich samozrejme spraviť aj intezívne vrstvením, čo pri tých nude telových farbách nemá veľmi zmysel, ale pri tých viac do hneda a tej fialovej sa s týmito tieňmi dá spraviť jemné dymové respektíve fialové líčenie.

Tiene sú matné, ale kde tu sú v nich jemné trblietky, musíte sa veľmi dobre pozrieť a vidno to len pod silným svetlom. Celkový dojem je aj tak skôr matný. Na výber je 13 odtieňov, väčšina sú jemné nude tiene, alebo prirodzené odtiene hnedej, perfektné na každodenný neutrálny make-up alebo ako primer. Výnimka je ten fialový Exotic Lilac, potom perleťový biely Luminous Pearl a ešte pomerne tmavý a sýty odtieň Smoky Espresso, vhodný na dymové líčenie, ten ma tiež celkom lákal. Myslím, že každý si tam niečo nájde, hlavne tie nude tiene sú rôznej intezity a s rôznymi podtónmi, niektoré viac do ružova a iné do žlta, takže si tam nájdete ten svoj nude odtieň.

bareMinerlas 5-in-1 BB Advanced Performance Cream Eyeshadow sú skutočne šikovné na každodenné, jednoduché, rýchle, ale pritom efektné líčenie. Zvládnete ich pomaly naniest aj za jazdy v preplnenej električke a bude to vyzerať super. Exotic Lilac kúpite tu, Blushing Pink napríklad tu. Odtiene sa asi najlepšie vyberajú priamo na bareMinerals stránke tu.



#make-up #ocne-tiene #bareMinerals

Môže vás zaujať

Môj obchod

Nakupovanie

YOUTUBE

@katka

KONTAKT

zrkadielko.sk@gmail.com