beauty news

18.04.2024 18:00


Och, dlho odkladané, ale konečne tu, novinky zo sveta kozmetiky. Táto jar bude celkom zaujímavá na novinky, takže poďme na to ;)


Najprv si trošku prihrejem polievočku a spomeniem vám novinky, čo pribudli na mojom e-shope skinov.k. Prvé sú skvelé každodenné SPFká od Q+A, je to vlastne dobré SPF s veľmi dobrý pleťovým krémom v jednom. Sú tri pre rôzne problémy a typy pleti, takže si vyberie každý. Druhá novinka je absolútne čerstvá írska značka Doctrine, zatiaľ majú len dva produkty, ďalšie sa chystajú, ale tieto dva sú naozaj top, určite mrknite ;)

Summer Fridays má nové očné sérum s retinolom a vyzerá skvele, malo by to byť niečo ako Jet Lag maska s retinolom, no som fakt zvedavá, hlavne, či to znesie moje očné okolie, lebo normálne má s retinolom problém.

Ordinary má nový retinol, vraj zatiaľ najlepší a najsilnejší. Keďže ja mám v zásobe ešte veľa iných, ktoré chcem vyskúšať, neviem, kedy sa k nemu dostanem, ale vyzerá fajn.

Dr Sams má nové sérum s vitamínom C a na toto som fakt zvedavá, jej produkty sú veľmi fajn a aspoň si konečne znovu objednám skvelú hydratačnú masku. Objednanie a doručenie je inak úplne v pohode ;)

Byoma má nové trio produktov na pery. Mňa najviac zaujala maska na pery, keďže oleje na pery veľmi nemusím, ale aj tie vyzerajú fajn.

Pixi má nový toner s antioxidantmi, vyzerá veľmi fajn.

Saie má nový korektor a ak je taký dobrý ako ten pod oči, tak je úžasný :D

Supergoop! Glow Screen je teraz v 4 odtieňoch, čo je strašne super, je to naozaj skvelé SPFko, viac tu a teraz budú aj lepšie sedieť odtiene, na mňa bolo na zimu príliš tmavé.

Lisa Eldridge má nový tint, reels s prvým dojmom tu a je skvelý. Novinka je, že už ju kúpite aj na SpaceNK.com

Kosas BB Burst je dostupný v Európe, vyzerá to, že trochu urýchlili ten proces, takže snáď už nebudeme čakať na nové produkty dva roky.

Hourglass má nový matný púder, vyzerá veľmi fajn, ak máte radi matné púdre, ja asi naveky budem milovať ambient púdre a vždy sa k nim vrátim.

bareminerals má nové krémové/tekuté lícenky a bronzre, zatiaľ som ich videla len na americkej stránke, ale vyzerajú úžasne.

RMS má tiež nové bronzre a tiež vyzerajú úžasne, mne sa najviac páči tento odtieň

Sweed, značka, ktorá sa zaoberala hlavne mihalnicami, zabŕda čoraz viac do make-upu a vyzerá to fajn, napríklad tuto lícenka

Violette_fr má nový odtieň Bisou blush, absolútne úžasnej lícenky a je úžasný, neodolala som. Inak, návod, ako zaplatiť menej na poštovnom, nájdete tu, posledná otázka.

Gitti novú kolekciu tintov na nechty a vyzerajú neskutočne, ak máte radi nenáročnú akokeby nahú manikúru, toto je niečo pre vás.

A nakoniec, Haus Labs, značka Lady Gaga je dostupná na českej sephore, tak sa mi snáď konečne podarí objednať ten legendárny korektor.




#beauty-news

Môže vás zaujať

Môj obchod

Nakupovanie

YOUTUBE

@katka

KONTAKT

zrkadielko.sk@gmail.com