Beauty news

01.02.2024 15:00


Dlho sme tu nemali news a celkom dosť sa toho udialo, takže poďme na to ;)

Úplne najväčšia novinka, ak ste náhodu ešte nezachytili, spustila som e-shop s kozmetikou, skinov.sk. A už zajtra má rpibudnúť nová značka ;)

Druhá správa z rovnakého súdka, len teda s opačným výsledkom, je oznam, že feelunique.com definitívne končí 3.4.2024. Dalo sa to čakať, keďže ich kúpila Sephora, z ktorej by sa malo dať objednať aj na Slovensko, len som to ešte neskúšala. Ale je to teda celkom smutné, feelunique.com bol úplne prvý obchod, z ktorého som začala objednávať kozmetiku, vtedy som ešte ani len nerozmýšľala o blogu, je to minimálne 15 rokov, možno aj viac :(

Skin Rocks má nový krém Rich Moisturizer a ak máte suchú pleť toto je niečo pre vás, za mňa oveľa lepší ako ten pôvodný krém.

Na cultbeauty.com majú Krave Beauty, takže konečne máme túto značku aj v EÚ. Malo by sa dať objednať aj priamo od nich už, tu, ale neviem ako presne funguje shipping.

Ďalšia skvelá správa je, že na Slovensko sa dá úplne bez problémov objednať Glossier ;) Už mám za sebou dve objendávky, je to rýchle a bez problémové, teda aspoň ten drahší shipping a moje dojmy nájdete tu a tu

Summer Fridays majú farebné oleje na pery. Vyzerajú skvele, ale teda nič pre mňa, ja nemám rada oleje na pery. AK sú však tak dobré ako ich balzam, tak sú úžasné ;)

má niekoľko noviniek, čistiaci produkt, dva krémy a ešte čosi. Niektoré už mám na ceste, ak hľadáte dobrú kozmetiku za rozumnú cenu, určite mrknite ;)

Fenty má niekoľko noviniek. Masku na pery, exfoliačnú masku a balzam na pery, to je zo skincare a nájdete tu. A potom má nový korektor, ktorý vyzerá veľmi fajn a možno to bude konečne Fenty produkt, ktorý mi sadne :D

Gitti má tiež niekoľko noviniek, nové odtiene lakov, ktoré všetky vyzerajú skvele, ale mňa najviac teší ružová verzia Milk Glaze laku, nájdete tu.

Sachi Skin má dva nové čistiace produkty, objednávanie je trochu zložitejšie, ale toto je top značka.

The Inkey List má nový krém - Bio-Active Ceramide Repairing and Plumping Moisturiser a je super, úplne ideálny na zimu.

Drunk Elephant má tiež nový krém Borra Barrier Repair Cream a tiež vyzerá super.

Na niche-beauty.com pristála nová americká značka parfémov, ktoré vyzerajú skvele - Phlur








#beauty-news

Môže vás zaujať

Môj obchod

Nakupovanie

YOUTUBE

@katka

KONTAKT

zrkadielko.sk@gmail.com