Beauty news

11.06.2024 08:00


Tentokrát v polke mesiaca, ale nevadí, mám tu pre vás novinky zo sveta kozmetiky.

Na mojom eshope skinov.sk popribúdali rôzne nové produkty a v najbližších týždňoch pribudnú aj nové značky ;)

Lisa Eldridge má nové farebné balzamy na pery. Úprimne, vyzerajú fajn, ale vôbec ma nelákajú tie farby, väčšinou to Lisou tak nie je, ale, čo sa týka balzamov, moje preferencie sú niekde inde.

Kosas má nové púdrové lícenky zatiaľ dostupné, len ich stránke a stále je tam uletené poštovné.

Allies of Skin má nové SPF, už ho mám doma a je teda naozaj celkom inovatívne a výnimočné, určite ste ho už videli na sociálnych sieťach. Allies of skin má vždy nejakú zľavy, takže najviac sa oplatí objednávať priamo od nich všetko, teraz môžete mať zľavu 10% s kódom MORE10 a nad 150 Eur máte zadarmo k nákupu jeden z ich skvelých krémov.

O týchto bareMinerals bronzeroch už som vám písala a teraz ich majú na cultbeauty.com.

Keď sme pri cultbeauty.com celý mesiac majú výpredaj, dá sa tam nájsť kadečo ;)

Na SpaceNK.com majú Glossier, akurát, že neposielajú na Slovensko, takže stále je najjednoduchšie objednať priamo od Glossier, funguje to úplne bez problémov, ja som dokonca nemala žiadne clo ani colné konanie a nad 100 Eur je balíček naozaj rýchlo u vás.

Niche Beauty Lab dostupná a efektívna kozmetika zo Španielska má novú telovú radu a vyzerá veľmi fajn. Čo som zatiaľ vyskúšala ich produkty sú super.

Sweed má nový make-up, dokonca s SPF a vyzerá skvele.

Fenty Beauty má celý nový rad starostlivosti o vlasy. Keď toto píšem ostáva pár hodín do uvedenia, ale z toho, čo som videla, vyzerá zaujímavo.

Čerešnička na záver :D Augustinus Bader má nový krém, 45 ml v ste troch balení, čo je akože mesačná kúra za 380 Eur. Úprimne, už asi nevedia, čo by vymysleli... Z toho, čo som vyčítala zo zloženia a čo mám skúsenosť s jeho produktmi, asi je to príjemný krém, ale tie cenovky sú už fakt mimo reality.





#beauty-news

Môže vás zaujať

Môj obchod

YOUTUBE

@katka

KONTAKT

zrkadielko.sk@gmail.com