Beauty news

05.05.2022 08:00


Tak nejak po mesiaci tu mám pre vás znova novinky, trvalo to celkom dlho, lebo ma dlho nič veľmi nezaujalo, až posledný týždeň pár noviniek, tak poďme na to.


Revolution skincare x Sali Hughes

Toto ma zaujalo úplne najviac a už sú veštky produkty na ceste ku mne. Sali je novinárka, napísala niekoľko úspešných kníh o beauty a teraz spravila v spolupráci s Revolution rad v zásade basic produktov a predpokladám, že budú top za veľmi rozumnú cenu, keďže ona dáva super tipy. Priznám sa, že Revolution Skincare ma ale že vôbec nelákalo, ale toto je podľa top spolupráca. Produkty kúpite napríklad tu.


Biossance Squalane And Amino Aloe Gentle Cleanser

Biossance novinky vždy netrpezlivo vyzerám a keďže gély s amino kyselinami mám veľmi rada, tak na toto sa veľmi teším. Mal by to jemne penivý, nevysušujúci gél, ktorý ľahko zmyjete vodou. Kúpite tu.

Smashbox X Becca Under Eye Brightening Corrector

Ak ste milovali korektor pod oči od Becca, recenzia tu, tak mám skvelú správu, robí ho Smashbox a kúpite ho tu.

Zara make-up

Zara robí make-up a nevyzerá zle, trochu sa ešte musím vysomáriť z výberu odtieňov, ale určite idem vyskúšať make-up a korektor a možno ešte dačo :D, ke´dže ceny sú super priaznvé.

Lisa Eldridge

Lisa by mala zajtra do sveta vypustiť nový odtieň rozjasňovača, ktorý je mimochodom božský, kuknite toto video a recenzia je tu, takže ja už žhavím kreditku.

Glow Recipe Watermelon Glow Niacinamide Sunscreen

Nemám rada Glow Recipe, ich produkty mi vôbec nesedia, ale toto nové SPF s niacinamidom ma zaujalo tak veľmi, že som si ho objednala. Kúpite tu.

Gitti laky

Gitti má nové trblietavé laky, ktoré sú strašne super a kúpite ich už aj na niche-beauty.com, alebo si viete objednať priamo od nich, lebo už začali posielať na SLovensko, juch.

Byoma

Byoma je nová značka, ktorá robí lacnú kozmetiku zameranú na kožnú bariéru. Ja som na skúšku kúpila čistiaci gél a je taký super, že som objednala skoro všetky ´dalšie produkty. Kúpite ich na cultbeauty.com

Onest Balance maska

Bola dlho predlho nedostupná, ale je späť a mala by byť vylepšená, recenzia tu

A na záver ešte taká pikoška, možno ste to postrehli, že cultbeauty.com je iné, je to preto, že ich kúpila Hut Group, ktorá sa tuším už aj inak volá. Hut Group vlastní lookfantastic.com a celkom slušnú kôpku značiek. Ale, čo je na to najzaujímavejšie, že z cultbeauty.com odchádza zakladateľka, ktorá tam doteraz ostávala ako riaditeľka, takže podľa mňa môžeme čakať veľa zmien, napríklad teraz začali predávať La Roche-Possay, čo je síce skvelá kozmetika, ale nie niečo, čo hľadám na cultbeauty.com.



#beauty-news

Môže vás zaujať

Môj obchod

Nakupovanie

YOUTUBE

@katka

KONTAKT

zrkadielko.sk@gmail.com