Beauty news

09.05.2024 08:00


Tak tu máme máj a teraz sa na nás budú chrliť letné novinky. Ale, ako prvé najprv, čo je nové na mojom e-shope skinov.sk, ešte dnes stíhate zľavu a pribudla nová značka, Evy Technology, z čoho sa veľmi teším.

Pestle&Mortar má po rokoch čakania konečne nové SPF, čoskoro bude aj na skinov.sk. Zatiaľ som ho v ruke nedržala, je to minerálny filter a vyzerá fajn, tak som zvedavá.

The Ordinary má nový toner Saccharomyces Ferment 30% Milky Toner. Mal by to byť hydratačný mliečny jemne exfoliačný toner s fermetovanými výťažkami a na prvý pohľad vyzerá skvele, už ho mám objednaný.

Tento očný teieň od Vieve ma veľmi zaujal, hlavne kvôli limitovanej fialkovej farbe :D, ale už dávno som mala v pláne ho vyskúšať, pretože je vraj super a limitovaný odtieň ma len postrčil.

Toto nie je úplná novinka, ale Krave Beauty má teraz na cultbeauty.com výhodné sety - tu.

Benefit nie je značka, ktorú by som mala nejak v hľadáčiku, ale nové matné farbičky na pery ma celkom zaujali.

Hourglass má novú limitku - paletku so 4 lícenkami/bronzer/rozjasňovač - tieto štvor paletky sú super praktické a skladné.

Augustinus Bader má novú pleťovú hmlu. Ja teda nie som fanúšik, nie ej to zlá kozmetika, ale tá cenovka je komplet mimo.

Toto ma veľmi zaujalo, Tan Lux má nový samoopaľovací sprej v spolupráci s Paris Hilton a vyzerá veľmi fajn.

The Inkey List má dva nové produkty na telo - telový krém a exfoliačnú tyčinku na telo.

Toto určite niekedy vyskúšam, novinka od Natasha Denona, ani neviem, čo to vlastne je, asi proste rozjasňujúci produkt, ktorý sa dá použiť rôzne, ale vyzerá super.

Táto lícenka od Pat McGrath vyzerá tiež skvele.

Toto nie je novinka, ale nejaký čas sa čistiaci gél od Summer Fridays nedal nikde zohnať, lebo ho prerobila, ale späť a je super.

Dr Dennis Gross má nové tampóny, ktoré naozaj majú retinol.

Hello Sunday má balzamy na pery s SPF už aj farebné..



#beauty-news

Môže vás zaujať

Môj obchod

Nakupovanie

YOUTUBE

@katka

KONTAKT

zrkadielko.sk@gmail.com