Beauty news

05.10.2023 08:00


Držte si klobúky, lebo Vianoce sú tu za 80 dní a to znamená, že adventné kalendáre sú v plnom šfungu. Ak by ste nejaký kalendár chceli, tak moje tipy nájdete tu. Bude veľmi veľa noviniek do Vianoc, darčekové sety a ešte aj výhodné boxy od niektorých obchodov. Ak nechcete, aby vám tieto tipy ušli, tak ma určite sledujte na instagrame. Ó, vlastne ešte aj čierny piatok sa blíži, bude 24.11. a znova nájdete na blogu najlepšie tipy na zľavy ;) A teraz poďme na novinky za september...

The Ordinary má nové upokujujúce sérum na podporu bariéry, už ho mám doma a je skvelé.

Lisa Eldridge má nové ceruzky na oči, nájdete tu. Vyzerajú dobre, ale keďže ja až tak veľmi na očných ceruzkách nefičím, tak ma vôbec nelákali. A vlastne nevie, či som tu spomínala, že má aj nové, matné tekuté rúže, takisto to so mnou nejak nepohlo, ale určite sú super.

Gisou má nové sérum na vlasy a ak je také dobré, ako všetko, čo som od nich zatiaľ vyskúšala, tak je neskutočne dobré. Zatiaľ mám otvorený ich olej, ale hneď ako sa minie ide vyskúšať toto sérum.

Jordan Samuel bude mať nový produkt, Antioxidant Treatment Emulsion, čo je vlastne sérum plné antioxidant, hlavne určené na ochranu cez deň a vyzerá skvele. Vlastne, teraz ma napadlo, že Jordan Samuel Skin produkty naopak viete nakúpiť priamo, tu, malo by to byť už rovno s clom a DPH ;)

Pestle&Mortar má nové lepky na vyrážky. Už ich mám vyskúšané a sú veľmi fajn a super je, že stoja len 12 Eur.

Hérmes Beauty, ktorý robia najúžasnejšie matné balzamy na pery, by mali byť čoskoro dostupný na net-a-porter.com, doteraz sa k nám nedali objednať.

Toto nie je novinka, ale tip na super set produktov od Summer Fridays, nájdete na cultbeauty.com.

Tohtoročné Hourglass paletky sú už dostupné, nájdete ich na cultbeauty.com, SpaceNK.com, niche-beauty.com alebo sephora.cz.

Hair by Sam McKnight má nové produkty na objem, je tam šampón, kondicionér, texturizačný sprej, nájdete v sete tu a potom výživná maska na objem, nájdete tu

Glossier pristál na britskej Sephore, akurát, že ho nepošlú k nám :(

Victoria Beckham má nové trio parfumov, nájdete tu. Sú neskutočne drahé, ale posledný balík prišiel navoňaný a voňal skvele, takže najbližšie objednávam aj vzorky.

Ešte jedna taká technická informácia na záver, ak ste náhodou mali radi Rose INC a objednávali ste priamo od nich, tak prestali posielať mimo USA, stále ich však kúpite na SpaceNK.com. Toto sa deje preto, že ich materská firma požiadal o ochranu pred veriteľmi a keď sa toto vyrieši, tak sa asi znova bude dať objednávať.



#beauty-news

Môže vás zaujať

Môj obchod

Nakupovanie

YOUTUBE

@katka

KONTAKT

zrkadielko.sk@gmail.com