Čo práve testujem - August

31.08.2017 08:00


Úplne pravidelne sa mi stáva, že keď pripravovujem tento článok, tak si vravím, že to bude rýchle, veď som si skoro nič nekúpila a potom to navláčim na jedno miesto a kukám ako puk, že ako sa mi toto zase podarilo. Aj keď tento mesiac toho nie je veľa, stále je to viac ako som myslela, ako vždy je to celkom zmes od starostlivosti o pleť, vlasy až po make-up.

Zľava do prava:

Maybelline Master Conceal - veľmi sa mi zapáčil v drogérii, keď som vyskúšala, dostatočne svetlý a zároveň super ľahká textúra.

Gos Brown Defining Gel - toto samozrejme nemám prvý krát, ak ma sledujete dlhšie, tak viete, že tento gél na obočie používam stále. Skutočne už ani neviem koľké je toto balenie, šieste, ôsme, ... fakt netuším. Používam ho už roky, lebo je jednoducho skvelý a mne sa preto vôbec nechce skúšať niečo nové.

Dr. Hauschka Almond Soothing Body Wash - toto tiež nemám prvý krát, veľmi príjemný sprchový gél. Popravde som si chcela objednať ten s ružou, ale nejak som to doplietla, ale tento je super tiež, len si ešte musím kúpiť aj ten s ružou, pretože krásne vonia, mala som už malé cestovné balenie.

CosRx Blackhead Silk Finger Ball - toto je taká haluz, ale chcela som to vyskúšať. Sú to hodvábne kokony, to sú vlastne tie ulitky, v ktorých sú tie chrobáky, čo robia hodváb. Znie to strašne, ale malo by to fungovať na čierne bodky a upchaté póry okolo nosa, na nose a tiež okolo úst.

REN Keep Young and Beautiful Firm and Lift Eye Cream - minul sa mi zase očný krém, ale tentoraz som už mala vytipovaný nový. Tento od REN som mala celkom veľkú 3 ml vzorku a páčil sa mi.

Dr. Hauschka Almond St. John’s Wort Soothing Body Oil a Rose Nurturing Body Oil - tieto oleje sú neskutočné, už som mala taký levanduľový a minula som ho tak rýchlo, že som ani nestihla napísať recenziu. Tak teraz mám mandľový a ružový, snáď tentokrát stihnem napísať recenziu, ale ešte si chcem znova kúpiť aj ten levaduľový, ten bol skvelý.

L'Oreál Pure Clay Anti-Blemish Masque - nová čistiaca maska od L'Oreál, úprimne si začínam myslieť, že vyrobia všetky farby dúhy, už majú aj ďalšiu žltú, lebo sa to jednoducho dobre predáva.

L’Oréal Professionnel Série Expert Nutrifier Masque - už mám šampón z tejto rady a konečne som domíňala Phyto masku, takže som si k šampónu dokúpila aj masku.

Kiko Milano Radiant Fusion Baked Powder - na tento púder som pozeral už dlho, vždy sa mi páčil, keď som ho skúšala v obchode a mohla by to byť dobrá alternatíva k Hourglass Ambient Lighting Powder, oveľa lacnejšia samozrejme.

By Terry Baume de Rose - toto bolelo veľmi, našťastie som mala zľavu, ale aj tak to bolelo. Legendárny balzam na pery, tak som zvedavá, či je naozaj taký dobrý.

Kiehl's Iris Extract Activating Treatment Essence - na toto som tiež pozerala už pár mesiacov, zdalo sa mi to dosť veľa peňazí za vodičku, ale keďže sa snažím porozumieť tonerom, tak som si povedala, že to vyskúšam.

Kiko Milano High Pigment Wet And Dry Eyeshadow - takto to dopadne, keď sa neviete rozhodnúť medzi dvoma modrými odtieňmi a majú zľavy. Vyzerajú úplne totožne na fotke, ale nie sú, prisahám.

Burt's Bees Lipstick - vždy, keď sa blíži jeseň, tak mám chuť na výraznejšie rúže a tieto od Burt's Bees by mali byť super hydratačné.

Indie Lee CoQ-10 Toner - už som písala, že sa snažím pochopiť tonre alebo tonery, netuším ako sa to píše a tento je obľúbený Caroline Hirons, takže som ho musela vyskúšať.

Indie Lee Rosehip Cleanser - tento čistiaci gél som mala vyhliadnutý ešte predtým tonerom, Indie Lee je inak super prírodná kozmetika a majú celkom zaujímavé produkty.



#plet #telo #vlasy #make-up #co-prave-testujem #Maybelline #Gosh #DrHauschka #CosRX #REN #Loreal #LOreal-Professionnel #Kiko #By-Terry #Kiehls #Burts-Bees #Indie-Lee

Môže vás zaujať

Môj obchod

Nakupovanie

YOUTUBE

@katka

KONTAKT

zrkadielko.sk@gmail.com