Čo práve testujem - Február

27.02.2020 08:00


Moje nákupy sa minulý mesiac niesli hlavne v znamení nových amerických značiek z cultbeauty.co.uk, viac o nich nájdete v tomto článku. A potom som ešte neodolala boxu Caroline Hirons zo SpaceNK, pretože zase raz tam boli neodolateľné produkty a vychádzalo to fakt výhodne. Ale teda poďme pekne poporiadku.



Ako prvé nová jarná limitka od Jo Malone, už je aj recenzia na blogu, tu. Táto jar je v Jo Malone levanduľová.

Votary Super Seed Facial Oil bol v tom boxe od Caroline Hirons, nie je to niečo, čo by som si kúpila, lebo Votary je super drahé, ale sú to veľmi fajn produkty, takže sa teším na testovanie.

Ďalej bola v boxe Liquid Mask od Oskia, ktorú som chcela vyskúšať už dávno a bol to jeden z hlavných dôvodov, prečo som si ten box kúpila. Je to vlastne nočné sérum s kyselinou mliečnou, niacinamidom a vitamínom B5.

Potom bola v tom boxe celkom novinka od TanLuxe Super Glow Hyaluronic Self-Tan Serum, ktorá je ževraj fakt super. Ja s TanLuxe nemám veľmi dobrú skúsenosť, tak uvidím.

Snow Mushroom Water Serum od Volition je jedna z tých amerických noviniek, toto by malo byť super hydratačné sérum, ešte sa chystám aj na ich sérum s vitamínom C. Toto bolo vo výhodnom sete ešte s krémom Celery Green Cream a peelingom Turmeric Brightening Polish, ktoré sú v strede fotky.

Olival mi poslal nejaké novinky, ktoré majú z profesionálnej rady. K séru s vitamínom C mjaú teraz aj krém s vitamínom C, ktoré kúpite v sete. Ešte majú aj nový regeneračný olej Omega Elixír, ktorý vyzerá veľmi fajn. Tieto produkty boli PR darček, nekúpila som si ich.

V boxe zo SpaceNK bola aj očné sérum od Dr. Dennis Gross, je v ňom retinol, tak váham, či si na mňa počká, alebo ho dám mame.

Ďalšia z vecí z boxu, z ktorej sa nesmierne teším je maska od Chantecaille Jasmine & Lily Healing Mask. Mala som miniatúrku a bola som z nej nadšená, takže som rada, že vám budem môcť napísať plnohodnotnú recenziu.

V boxe bol ešte krém od Sunday Riley Tidal Brightening Enzyme Water Cream. Potom, čo som vyskúšala ich legendárny Luna olej, vôbec nie som fanúšik tejto značky, ale teda som zvedavá.

Biossance je značka, pri ktorej som aj zvískla, keď som videla, že pribudla na cultbeauty.co.uk. Chcela som ich vyskúšať už veľmi dlho, keďže všetky ich produkty sú založené na skvaláne a ja skvalán milujem. Na začiatok som si objednala Squalane +Phyto-Retinol Serum, čo je vlastne sérum s Bakuchiol, nie je v ňom žiaden retinol a čistiaci olej Squalane + Antioxidant Cleansing Oil.

Ďalšia z nových amerických značiek na cultbeauty.co.uk je Versed a od nich som sa rozhodla vyskúšať dva čistiace produkty. Čistiaci balzam Day Dissolve Cleansing Balm a čistiaci gél Wash It Out Gel Cleanser, sú veľmi lacné, takže som naozaj zvedavá, aké budú.

Pomaly sa pripravujem na teplejšie slenečné dni a to znamená SPF. Rozhodla som sa vyskúšať nejaké kórejské, konkrétne od COSRX Aloe Soothing SPF50 PA+++ Sun Cream a Shield Fit It Snail Essence Sun SPF50+ PA+++.

No a nakoniec jeden z halvných dôvodo, prečo som si kúpila ten box od Caroline Hirons. Goat Milk Cleanser od Kate Somerville je produkt, ktorý Caroline spomína stále, takže ja som fakt zvedavá, či naozaj stojí za to.





#co-prave-testujem #Votary #Jo-Malone #Oskia #Tan-Luxe #Volition #Olival #Dr-Dennis-Gross #Chantecaille #Sunday-Riley #CosRx #Versed #Kate-Somerville #Biossance

Môže vás zaujať

Môj obchod

Nakupovanie

YOUTUBE

@katka

KONTAKT

zrkadielko.sk@gmail.com