Čo práve testujem - Január

30.01.2020 08:00


Najviac som tento mesiac nakupovala na cultbeauty.co.uk, lebo mali super akcie a tiež im tam popribúdali skvelé novinky. Ak by ste chceli vedieť viac o tých novinkách, sú to hlavne americké značky, tak kuk na predchádzajúci článok tu. Inak som bola celkom disciplinovaná a moje nákupy sa točili hlavne okolo väčších videí, ktoré plánujem, takže poďme na to, čo mi prístalo v pošte za uplynulý mesiac.



Ako prvé trojica make-upov respektíve BB krémov. Prvý je novinka od Maybelline Dream Radiant Liquid Hydrating Foudation, čo je prerobený tuším Dream Satin make-up, len tam pridali benefity kyseliny hyalurónovej a kolagénu. Druhý je v zásade legenda od Laura Mercier Tinted Moisturizer, ktoré tiež nedávno preformulovali. A posledný je NYX are With Me Tinted Skin Veil BB Cream , čo je úplne ľahučký make-up, naozaj ako závoj.

Že som sa zamilovala do produktov od Christophe Robin, ste si už možno všimli. Dlho som pokukovala aj po jeho tónovacích maskách a keď som teraz mame objednávala šampón, lebo ona si jeho šampóny obľúbila tiež, tak mali túto masku v zľave, tak som neodolala. Zobrala som si odtieň Chic Copper, tak som zvedavá, čo to spraví s mojimi vlasmi.

Na a teraz už len hromádka cultbeauty.co.uk. Na jeseň som si veľmi chcela kúpiť vitamín C od Allies of Skin, len ho nikde nemali a ako som tak prechádzal všetky obchody, tak ma zaujalo ich hydratačné sérum Triple Hyaluronic Antioxidant Hydration Serum a keďže céčko som si medzitým kúpila od Oskia, tak som teraz pri akcii neodolala tomuto séru. Je to prvý produkt, ktorých od nich mám a zatiaľ som nadšená.

Potom tu mám dve hydratačné séra s celkom veľkým objemom 50ml, prvé je Drunk Elephant B-Hydra Intensive Hydration Serum, recenzia je tu a druhé je kórejské Thank You Farmer True Water Deep Serum. A posledné je super kombinácia kyseliny hyalurónovej a peptidov medi od Dr Roebuck's Ningaloo Firming Serum.

Votary Super Seed Cleansing Oil - Chia and Parsley Seed super luxusný čistiaci olej som si kúpila za poukážku, čo bola v adventnom kalendári, takže som mala pocit, ako super som ušetrila :D, ale uteráčik, čo bol pribalený je božský a myslím, že si musím kúpiť celé balanie ich uterákov.

No a posledná kôpka sú produkty od Jordan Samuel, ktorý je konečne takto dostupný v Európe, juchúúú. Objednala som si hydratačné sérum, hydratačnú hmlu a dva čistiace produkty, The After Show Treatment Cleanser for Sensitive Skin a The Matinee Gel Cleanser. A už sa neviem dočkať, kedy ich vyskúšam, dúfam, že sú naozaj také dobré, ako hovorí ich povesť.



#co-prave-testujem #plet #vlasy #make-up #Maybelline #NYX #Christophe-Robin #Drunk-Elephant #Votary #Jordan-Samuel #Thank-You-Farmer #Allies-Of-Skin

Môže vás zaujať

Môj obchod

Nakupovanie

YOUTUBE

@katka

KONTAKT

zrkadielko.sk@gmail.com