Čo práve testujem - Júl

30.07.2019 08:00


Tento mesiac je silne ovplyvnený tým, že je leto, veľa SPF a ďalšie samoopalováky, plus ešte sú to tak trochu dozvuky narodeninových zliav. Až na jeden totálny úlet s Lilah B., som však bola celkom disciplinovaná, žiadny Chanel :D tentokrát. Aj keď sa musím priznať, že veľmi chcem vyskúšať ich novú maskaru, Le Volume Révolution De Chanel, lebo ju majú vo veľmi lákavom fialkovom odtieni a ja teda fialkové milujem. Na august si však dávam predsavzatie, že nebudem kupovať žiadnu kozmetiku, s výnimkou nových očných tieňov od Kosås, ak by náhodou dorazili do Európy, lebo tých sa naozaj neviem dočkať, takže Chanel maskara musí počkať a takisto všetko ostatné, uvidíme nakoľko to dodržím. A teraz k tomu, čo som spáchala v júli.




A značnime tým mojím úletom, Lilah B. je prírodná značka, do ktorej začínam byť naozaj zamilovaná, milujem tie obaly a produkty v nich sú tiež úžasné. Pôvodne som chcela len farbu na líčka a pery, Divine Duo Lip & Cheek, ale mali akciu, vďaka ktorej som dostala zadarmo štetec, takže som kúpila ešte aj tento set, ktorý obsahuje ich rozjasňovač, lesk na pery a miniatúrku pleťovej hmly. Inak tú farbu na pery a líčka som nenašla v tom odtieni, ktorý som si vyhliadla na ich stránke, ktorý sa volá b.charming, musela som uspokojiť s druhou mauve farbou b.true, ale dúfam, že sa k b.charming ešte dostanem, lebo vyzerá dokonale.

Už dlho som rozmýšľala nad vyskúšaním Inkey List a prišiel ten čas. Chcem vyskúšať len tie produkty, ktoré sú celkom unikátne, teda nie ďalšia verzia The Ordinary, lebo v tom nevidím zmysel. Takže som na začiatok kúpila Salicylic Acid Cleanser, Bakuchiol a Polyglutamic Acid. Predpokladám, že Inkey List je rovnako zaujímavé ako The Ordinary, preto sem radšej napíšem toto. Tento článok je len o tom, čo som kúpila, Inkey List som ešte ani len neotvorila, nemám na ne názor, budem ich postupne skúšať a keď ich vyskúšam nájdete na ne recenziu na blogu, takže sa ma prosím nepýtajte, aké sú.

No a nasledujem narodeninová kôpka, lebo kedy si dopriať, keď nie na narodeniny. Po veľmi, veľmi dlhom, predlhom váhaní a vyskúšaní vzorky, som si kúpila Kat Burki Vitamin C Intensive Face Cream. Ja si nemôžem pomôcť, ale jej produkty proste milujem, len keby neboli tak pekelne drahé.

A ďalšia moja veľká láska je Leahlani, ktorá sa mi neuveriteľne dostala pod kožu. Tentokrát som si kúpila ich čistiace a odličovacie produkty, olej Pamplemousse a čistiaci prášok Kalima a zase som zamilovaná o niečo viac.

Lavera Hydro Cleansing Balm čistiaci balzam na mňa vyskakoval z každého druhého billboardu v Berlíne, teda aspoň som mala taký pocit, takže pri poslednej návšteve drogérie putoval so mnou.

Ako sa oteplilo, tak sa snažím poctivo hydratovať pokožku na tele a doma som mala len samé oleje, tak som si chcela kúpiť aj niečo krémové a Lano Coconutter Body Milk od Lanolips som chcela už dlho vyskúšať. Kúpila som ho inak na feelunique.com, keď mali akciu a k nákupu bola goodie bag, v ktorej toho bolo celkom veľa, ale najzaujímavejšie sú tieto dve veci. Nuxe Huile Prodigieuse s novou kvetinovou vôňou, ktorá sa mi veľmi páči a Aloe Vera gél od Holika Holika, ktorý je super na telo, ak neznášate mastný a lepkavý pocit.

Potom tu mám zase pleťové hmly, lebo ja proste nie som úplne príčetná, keď ide o pleťové hmly, obzvlášť v lete. Novú Kvetovú rosu od Mylo, ktorá nahrádza Ružovú rosu a novinku od La Roche-Posay Toleriane Ultra 8 Face Mist, ktorá má dokonalé zloženie pre citlivú pleť.

A keďže je leto, tak tu mám aj SPF kôpku a v poslednej dobe som sa zbláznila do sprejov na telo, objavili sa totiž nejaké novinky a niektoré som už chela vyskúšať dlho, takže tu mám Garnier Ambre Solaire UV Water Clear Sun Cream Mist SPF30, La Roche Posay Anthelios Ultra-Light Body Mist SPF50+, Coola Eco-Lux Body Sunscreen Spray a Altruist Sunspray SPF50 a tiež ich krém Sunscreen SPF50. Potom ešte aj tyčinku od La Roche Posay, ktorú si kupujem pravidelne, skvelá je na pigmentové škvrny na tvári na obnovenie ochrany a na ťažko dostupné miesta.

A nakoniec samopaľováky, rozhodla som sa vyskúšať Isle of Paradise, keďže majú skvelé recenzie. A znova som si kúpila aj Vita Liberata Body Blur, tentokrát vo svetlejšom odtieni, toto je skvelý produkt, ak chcete dočasné opálenie, ktoré ľahko zmyjete, recenziu nájdete tu.



#co-prave-testujem #plet #SPF #telo #make-up #Lilah-B #Leahlani-Skincare #Kat-Burki #Lanolips #La-Roche-Posay #Nuxe #Mylo #Holika-Holika #Altruist #Garnier #Vita-Liberata #Coola #Isle-Of-Paradise #Lavera #The-Inkey-List

Môže vás zaujať

Môj obchod

Nakupovanie

YOUTUBE

@katka

KONTAKT

zrkadielko.sk@gmail.com