Čo práve testujem - Máj

28.05.2016 08:00


V máji to bola taká všeho chuť: odličovače, masky aj dekoratívna kozmetika.

Zľava do prava:

Body Shop Camomile Gentle Eye Make Up Remover - v poslednej dobe som čítala/videla niekoľko recenzií, kde sa spomínalo, že toto je jeden z najlepších odličovačov očí, tak som sa ho rozhodla vyskúšať.
Hourglass Ambient Strobe Light Powder - ak ma sledujete už dlhšie, tak vám asi neuniklo, že Hourglass je moja super top obľúbená značka a na tento highligter som mala zálusk už od zimy, kedy s ním prišli na trh. Nakoniec som si vybrala odtieň Incandescent Strobe Light, čo je perleťový neutrálny rozjasňovač.
Laura Geller Spackle Hydrating Under Makeup Primer - už dlhšie sa snažím nájsť dobrý primer a na tento som čítala výborné recenzie, tak som zvedavá. Značku vôbec nepoznám, toto je úplne prvý produkt, ktorý skúšam a stále si neviem zapamätať ten názov, vždy ma ako prvé napadne, že je to Sarah Geller, asi by sa mohli premenovať, nejak mi to sedí viac.
Dermacol Sheer Face Illuminator - v máji som bola doma v Bratislave, tak som sa musela zastaviť v Dermacole, doplniť zásoby a nakúpiť novinky. Do oka mi padol tento rozjasňovací a hydratačný fluid v odtieni Fresh Rose.
Caudalie Instant Detox Mask - z tejto masky som mala vzorku a veľmi sa mi páčila, tak som ju chcela mať v mojej zbierke masiek. Už by som inak mala prestať kupovať masky, lebo ich nestíham míňať, ale vždy sa nájde nejaké ďalšia, ktorú určite potrebujem.
Dermacol Hyaluron Wash Cream - toto keď som zbadala v Dermacol obchode v Auparku, tak sa nedalo odísť bez neho. Odličovací krém s kyselinou hyalurónovou, kyselina hyalurónová nie je nikdy zlá, teda skoro nikdy, sú aj výnimky.
PIXI Nourishing Sleep Mask - ďalšia maska, čo už. Pixi sa mi páči čoraz viac, naozaj dobrá a dostupná kozmetika so zaujímavými a inovatívnymi produktmi.

Ak sa Vám páčil tento článok dajte like a ak sa Vám páči môj blog dajte mu prosím like na facebooku.



#co-prave-testujem #plet #make-up #Body-Shop #Hourglass #Laura-Geller #Bourjois #Caudalie #Pixi #Dermacol

Môže vás zaujať

Môj obchod

Nakupovanie

YOUTUBE

@katka

KONTAKT

zrkadielko.sk@gmail.com