Čo práve testujem - September

29.09.2016 08:00


September bol mesiac L’Oréal, prišli na trh s množstvom noviniek a ja som samozrejme neodolala. Konečne začínajú značky z drogérie dobiehať, čo sa deje na trhu. Mám na mysli hlavne pleťové masky, ktoré sú obrovským tredom a ja ich naozaj zbožňujem. Dobrá pleťová maska je úžasná vec, pre mňa malý relaxačný rituál. Okrem L’Oréalu som vyskúšala aj dva produkty od NYX, čo je pre mňa úplne nová značka a čoskoro by mala byť dostupná aj v Bratislave.

Zľava do prava:

L’Oréal Clay Mask Detox a Glow - nové masky a vlastne prvé masky od L’Oréal. Majú skvelú cenu 9,99 eur za 50 ml, čo je neskutočne výhodná kúpa. Dohromady sú tri, mne tá tretia zelená - Purity podľa popisu veľmi nevyhovovala, takže som sa ju rozhodla nevyskúšať. Ale mám hĺbkovo čistiacu a exfoliačnú a rozjasňujúcu. Uvidím, aké budú.

Omorovicza Deep Cleansing Mask - táto maska bola na mojom wishliste roky, naozaj dlho, počula som na ňu len samé dobré recenzie. Problém je, že je dosť drahá, takže mi trvalo dosť dlho, kým som sa odhodlala minúť tak veľa peňazí za niečo, čo po 15 minútach použitia spláchnem do umývadla. Mala som od Omorovicza aj vzorku Gold Hydralift Mask, ktorá bola naozaj úžasná, ale stojí dokonca dvakrát toľko ako Deep Cleansing Mask. Takže možno, keď vyhrám lotto.

NYX HD Photogenic Concealer Wand - v odtieni Pastel Yellow, žltý korektor na neutralizáciu modrých a fialových tieňov pod očami.

L’Oréal Elvive Extraordinary Clay suchý šampón - nová rada od L’Oréal, ja sa teda nikdy nenechám dvakrát núkať, keď ide nový suchý šampón. Celkom sa mi páči a asi vyskúšam aj normálny šampón a masku.

NYX Extra Creamy Round Lipstick v odtieni Thalia - úžasná na týchto rúžoch je cena myslím, že 4,99 a obrovská škála farieb, takže ak sa radi hráte, máte sa na čo tešiť. Aj keď v Berlíne sú vždy všetky NYX stojany, či už v Douglas alebo DM, totálne vybrakované a vždy je tam tlačenica a bitka, predpokladám, že podobne to skončí v Bratislave.

YSL Teint Touche Éclat - tento make-up som už mala dvakrát a teraz ho preformulovali, takže som neodolala a vyskúšala ho znova.

Norkový Krém Hydratačný - toto čudo som objavila v DM, ešte majú výživný a musím povedať, že pre suchú pleť je to priam zázračná mastička.

L’Oréal Perfect Match Highlighter v púdrovej a tekutej verzii - ďaľšia novinka L’Oréal, ktorou dobiehajú trendy, v Nemecku je na výber v oboch verziách v troch odtieňoch studený, neutrálny a teplý, dúfam, že to tak bude aj na Slovensku.

Bourjois Twist Up The Volume maskara - a ako každý mesiac nová maskara na testovanie, tentokrát od Bourjois.



#co-prave-testujem #plet #makeup #vlasy #NYX #Omorovicza #Loreal #YSL #Bourjois

Môže vás zaujať

Môj obchod

Nakupovanie

YOUTUBE

@katka

KONTAKT

zrkadielko.sk@gmail.com