Čo práve testujem - September

27.09.2018 08:00


Tentokrát som na seba naozaj hrdá, kúpila som len 2 produkty starostlivosti o pleť, lebo potrebujem spotrebovať zásoby a jediná vec, ktorá bola neplánovaná a celkom úlet, je Norvina. Takže poďme na to, čo som nakúpila v septembri.



Ako prvé Kosås, vždy musím to å vygoogliť, lebo netuším, kde je na klávesnici. Tohto balíčka som sa nevedela dočkať a nakoniec som sa rozhodla od Kosås vyskúšať všetky ich produkty, prvý dojem môžete vidieť tu a neoľutovala som, naozaj úžasná prírodná kozmetika a priam neuveriteľné farby. Kúpila som Tinted Face Oil, make-up, ktorý je vlastne olej, celkom revolučné a úplne geniálne. Potom ich paletky jednu krémovú - 8th Muse a druhú púdrovú - Longitude Zero, každá obsahuje lícenku a rozjasňovač. A nakoniec ich rúž - Weightless Lip Color, rovno dva, lebo som si nevedela vybrať odtieň, takže mám nude ružovú Rosewater a limitku Violet Fury, čo je úplne geniálna fialová a určite odporúčam kúpiť, kým ju majú, vidieť ju môžete tu na Instagrame .

A potom som nakúpila na amazingy.com, lebo mi dali pri prvom nákupe zľavu na ďalší, tak som si konečne kúpila nejaké RMS produkty, na ktoré som už pozerala dlho. Kúpila som si ten nový odtieň rozjasňovača Champagne Rosé Luminizer, ktorý sa mi veľmi zapáčil. Už som viackrát pozerala na ich rozjasňovače, ale nebola som si veľmi istá tými odtieňmi, až kým neprišli s týmto. A potom Swift Shadow v odtieni Tempting Touch TT-73, na ktorý som pozerala, odkedy s nimi prišli, tieto očné tiene majú vo veľmi pekných odtieňoch. A nakoniec úplnú novinku MultEYEtasker, čo je ich legendárny rozjaňovač Living Luminizer v ceruzke.

No a môj najväčší úlet tento mesiac - Norvina od Anastasia Beverly Hills. Doteraz ma žiadna z AHB paletiek nezaujala natoľko, aby som si jednu z nich kúpila. Ale Norvina zabrnkala na môj fialkový nerv. Uvedenie sa mi podarilo nejak v lete odignorovať, ale pred pár dňami som na ňu videla recenziu na YouTube a nevedela som ju odvtedy dostať z hlavy, tak už je doma.

Celkom nečakaný nákup a objav bola tiež Kiko Milano Free Soul Mascara, len tá našťastie stála desaťkrát menej ako Norvina, ale zase som nakoniec kúpila ďalšie tri do zásoby, lebo je to limitka, tak neviem. Táto maskara je fakt super, plus je bordovo-fialová, to zase ten môj fialový nerv.

Merumaya Mineral Cleansing Paste je novinka, do ktorej som sa úplne zamilovala. Než prišlo konečne veľké balenie, tak som mala testovaciu vzorku a úplne som jej prepadla, toto je absolútne geniálny produkt. Jemná čistiaca exfoliáčná pasta, ktorá pleť super vyživí, lebo je plná minerálov a tiež skvele hydratuje.

Dermacol 3D Hyaluron Therapy Cleansing Face Oil - nový odličovací olej od Dermacolu, som zvedavá, aký bude, mohla by to byť celkom lacná a dostupná odličovacia alternatíva.

The Garden je slovenská vlasová kozmetika, ktorá sa mi ozvala, že či ich nechcem vyskúšať, tak mám doma šampón, hydratačný sprej a tonikum na podporu rastu vlasov. Som zvedavá, aké budú tieto produkty, obzvlášť na to tonikum, mali by po ňom vlasy rásť rýchlejšie.



#co-prave-testujem #make-up #plet #vlasy #ABH #Kosas #Merumaya #Dermacol #RMS-Beauty #Kiko

Môže vás zaujať

Môj obchod

Nakupovanie

YOUTUBE

@katka

KONTAKT

zrkadielko.sk@gmail.com