Čo práve testujem - September

06.10.2020 08:00


Tak som tu po dlhom čase s pravidelným čo práve testujem, snáď to znamená návrat k pravidelnejšiemu obsahu. V poslednej dobe som až tak veľa kozmetiky nenakupovala, toto sú nákupy za dva mesiace a polovica z toho sú PR darčeky. Popravde v momentálne nakupujem skôr taniere, hrnce, nábytok a tak, takže toto sú produkty, ktorým som fakt neodolala, alebo som ich naozaj nutne potrebovala. Takže poďme pekne poporiadku zľava doprava.



Ako prvé Olival PR balíček, ktorý mi poslali, ich séra som si veľmi obľúbila a tentokrát mi poslali hydratačnú novinku s kyselinou hyalurónvou a ešte k tomu novú ružovú radu na telo, ktorá vyzerá naozja skvele.

Konečne som sa odhodlala a spravila som veľkú objednávku priamo na kosas.com a objednala všetky ich novinky - deodorant, maskaru a všetky limitky, teda odtiene Phoenix, Helios a Vegas. Inak doručovanie je úplne v pohode, clo a DPH vám naúčtujú rovno a balíček prinesie kuriér až domov, len to trvalo asi 2 týždne. Ó a inak bude aj rozbaľovacie video.

Ďalej som samozrejme nemohla odolať Hourglass novinkám a ich skúšanie nájdete v týchto dvoch videách - tu a tu. Najviac sa teším z ich novej tubing maskary Unlocked a Sculpture paletky, čo je ďalší kúsok do mojej zbierky.

Gitty laky, to je vec, s ktorou začínam mať fakt problém. Sú také úžasné, že neviem odolať novým odtieňom a už mám doma celkom slušnú kôpku. Blbé je, že si nestíham lakovať nechty :D Tentokrát som neodolala ich novým plant based lakom, ktoré by mali mať dlhšiu výdrž a séru na nechty, ktoré zatiaľ vyzerá výborne.

No a najväčšia novinka za posledný mesiac je Pestle&Mortar novinka. Juchúúú, ja ich proste milujem a tentokrát ma celkom prekvapili a prišli vlastne so samoopaľovákom v kombinácii s hydratačným sérom. Nový rpodukt sa volá Glow Drops a od dnes sa dá kúpiť. Zatiaľ pri skúšaní na ruku vyzerá výborne a vôbec nesmrdí, čo je geniálne. A ešte aby som nezabudla Glow Drops bol PR darček a dnes a zajtra, teda 6. a 7. októbra dostane ku každému Glow Drops 30 ml krém Hydrate zadarmo.

Potom tu mám predposledný prírastok Dr.Sam's denné sérum Brightly, medzitým prišli s novým SPF, ktoré tuším tiež musím vyskúšať. A samozrejme, že som si k objednávke prihodila dve fľašky Flawless Cleanser :D

A keď už sme pri tých SPF, Altruist má nový Fluid a SPF proti začervenaniu a pigmentovým škvrnám. Zatiaľ najlepšie pre mňa bola ich SPF hmla, viac v tomto videu.

Konečne znova naskladnili Clarifying Shampoo With Camomile And Cornflower od Christophe Robin, tak už môžem vyskúšať aj tú jeho farbiacu masku, čo suším už pár mesiacov v šuflíku.

No a úplne posledné PR darček od Good Molecules, geniálny čistiaci gél, ak hľadáte skvelý a lacný, určite vyskúšajte tento.



#co-prave-testujem #Olival #Kosas #Hourglass #Gitty #PestleandMortar #Altruist #Christophe-Robin

Môže vás zaujať

Môj obchod

Nakupovanie

YOUTUBE

@katka

KONTAKT

zrkadielko.sk@gmail.com