Vianočný wishlist

30.11.2023 08:00


Toto je môj tradičný vianočný blog a teda, ak ho čítate už naozaj čas začať rozmýšľať nad darčekmi. U mňa je toto nenápadný návod pre niektorých ľudí, nieže by to fungovalo, že áno Ježiško :D Ale teda pozrela som si minuloročný a väčšinu som si kúpila potom sama, ale možno tu nájdete tipy na darčeky pre vás alebo vašich blízkych ;)



Neom mlieko do kúpeľa s magnéziom

Táto vianočná klasika, niečo kúpeľové, ale toto vyzerá naozaj skvele.



Uv zrkadlo

Tieto zrkadlá sa vyrojili ako huby po daždi. To na fotke je dosť drahé, ale na amazone nájdete plejádu podobných za rôznu cenu, tkaže to asi vyrábajú v jednej továrni v Číne :D Ale teda takéto niečo by som chcela, možno dokonca také nejaké väčšie, aby bolo fajn aj na natáčanie.



Violette_FR séra

Celú sadu si prosím, Ježiško. Toto, kebyže niekto nevie, čo s peniazmi :D Ale make-upové veci sú super, takže skôr, či neksôr a tieto poputujú ku mne. Tie make-upové som mala inak minulý rok vo wishliste a hádajte, kto mi ich kúpil :D



Lampa s budíkom

Toto síce nie je úplne kozmetické, ale spánok je pre krásu a zdravie nesmierne dôležitý a ja mám so vstávaním furt problém. To je tak, keď nočnú sovu nútia spoločenské normy žiť ako ranné vtáča...Ale teda táto lampa má nielen pípací budík, ale dokáže vás jemne budiť postupným rozsvietením a tiež postupne tlmiť svetlo pri uspávaní.



Hemés očné tiene

Akože čokoľvek z Hermés beuaty by ma potešilo, ale tieto nové očné tiene extra.



Jo Loves vianočná sviečka Snowflake

Sviečka už tuším v tomto výbera ani nesmie chýbať a tento rok zaujala táto od Jo Loves.



Sweed sérum na mihálnice

Odkedy som čítala recenziu Sali Hughes, tak ho chcem vyskúšať, ale vždy keď sa rozhodnem ho objednať je vypredané, tak snáď mi to teraz na čierny piatok vyjde, alebo Ježiško zariadi.

A teraz som si prečítala, že moje najväčšie prianie minulý rok bolo, aby šéf v škôlke nechytal sople :D, tak teda potom, čo som napísala sme boli ešte celý december chorí vrátane Vianoc, antibiotiká a tak, ale túto jeseň si musím zaklopať, je to v pohode, tak dúfam, že nám to vydrží.





#vianocny-wishlist

Môže vás zaujať

Môj obchod

Nakupovanie

YOUTUBE

@katka

KONTAKT

zrkadielko.sk@gmail.com