Moji bojovníci proti kruhom pod očami

05.04.2015 22:38


Kiehl`s Midnight recovery Eye a Kiehl`s Line-reducing eye-brightening concentrate



Pod očami mám kruhy konštatne, je jedno ako dlho spím, je to dané genetikou a farbou pokožky - na veľmi svetlej pokožke sú samozrejme výraznejšie. Keď sa nebodaj nevyspím dobre, alebo dostatočne je to úplná katastrofa. Preto neustále hľadám niečo, čo by mi pomáhalo kruhy pod očami riešiť, inak vyzerám ako strašidlo.

Toto sú moji dvaja najväčší bojovníci a zatiaľ najúspešnejší. Na noc používam Midnight recovery eyes, vďaka ktorému aj po 4 hodinovom spánku vyzerám akoby som spala minimálne 8 hodín. Má veľmi podobné zloženie ako Midnight recovery concentrate len obohatené o listnatec ostnitý, ktorý sa inak používa aj na liečbu hemoroidov a kŕčových žíl, čo trochu nahráva teórii o použití masti na hemoroidy na kruhy pod očami, ale na takýto pokus som sa zatiaľ neodhodlala. Tento krém okolie očí hydratuje a napomáha redukcii jemných vrások.

Denný bojovník je Kiehl`s line-reducing eye-brightening concentrate názov hovorí za všetko, zosvetľuje a vyhladzuje jemné vrásky. Jedná sa skôr o sérum ako krém, takže je dobré ho kombinovať s hydratačným očným krémom, hlavne ak máte suchšiu pleť. Dá sa používať na noc aj deň, ja ho používam len na deň. Obsahuje 10.5% vitamínu C a Haloxcyl, čo sú dve hlavné zložky, ktoré bojujú proti tmavým kruhom.

Po polroku pravidelného používania mám menej výrazné vrásky okolo očí a nižšiu spotrebu korektora. Midnight recovery eyes stojí 29 eur a Line-reducing eye-brightening concentrate 39 eur, kúpite tu SPACE.NK.apothecary alebo v predajni Kiehl`s vo Viedni alebo Prahe. Oba vydržia minimálne pol roka a viac pri každodennom používaní.



#plet #ocny-krem #Kiehls #kruhy-pod-ocami

Môže vás zaujať

Môj obchod

Nakupovanie

YOUTUBE

@katka

KONTAKT

zrkadielko.sk@gmail.com