Adventné kalendáre 2022

25.10.2022 08:00


Tento rok trochu neskôr, ale ešte včas, čoskoro to však vypukne na plno, takže, ak chcete tento rok adventný kaledár, tak sa pripravte na najbližšie týždne, lebo tie najlepšie miznú ako teplé rožky. Ak chcete, čo najaktuálnejšie updaty sledujte môj instagram a tento článok bude tiež pravidelne aktualizovať.



Cultbeauty.com

Začnem mojím tohtoročným favoritom, ktorý as chystám si kúpiť ja. Cultbeauty.com ho má tento rok vyskladaný úplne top, bude stáť 275 € a hodnota je viac ako 1100 €. Je tam veľa plných balení a skôr takých midi ako mini a zostavený je naozaj skvele. Z plných balení je tam Charlotte Tilbury, Pai, The Inkey List, Sunday Riley, REN, Youth To The People, Roén, Byoma … Fajn midi balenia, ktoré sú stále dosť veľké sú tam napríklad Zelens, Niod, Sol De Janiero, Drunk Elephant, Pai, Sachajuan, Medik8… Dizajn je inak vemi podobný minuloročnému, Zatiaľ nie je zverejnený dátum predaja, ale pravdepodobne to bude posledný septembrový alebo prvý októbrový týždeň, minulý rok mali dve vlny predaja, ak ho chcete tak sa naozaj prirpavte, lebo to bude otázka asi hodiny, kým sa vypredá. Ak ste to náhodou nestihli, teraz by mali vypustiť druhú várku ;)

Momentálne sa viete zapísať na waiting list tu




SpaceNK.com

Môj druhý favorit je SpaceNK, stojí 215£ a hodnota je 770£, čo je o niečo menej ako Cultbeauty.com. Mali by to mať poriešené aj s clom, kedže bežné objednávky chodia bezproblémov. Dizajn má tento rok vemi pekný v červono ružových farbách. V tomto kalendári sú skôr miniatúrky, z vekých produktov je tam ROSE Inc, Medik8, The Ordinary, Ultra Violette a Summer Fridays. Čo je celkom zaujímavé je tam Tatcha. Už je v predaji pre tých, čo boli zapísaný na čakačke ;)




Net-a-porter.com

Net-a-porter pozerám každý rok a každý rok je to super výber produktov, plus naozaj krásny dizajn a tento rok to nie je inak. Maj naozaj zaujímavý výber značiek, ak máte radi luxusnú kozmetiku, tak stojí a zváženie, bud skôr však len miniatúrky, plus tento rok sú tam až tri pômocky, kliešte na mihálnice, Gua Sha a pinzeta, samozrejme značkové. Zo značiek je tam Westman Atelier, Charlotte Tilbury, Augustinus Bader, Dr Barbara Sturm, Tata Harper, Omorovicza, Balmain, Noble Panacea … Už je v predaji, kúpite ho na Net-a-porter.com, cena je 260£.




Lookfantastic.com

Lookfantastic.com má zatiaľ tento rok najlepší kalendár, čo sa týka hodnoty za peniaze, stojí 115€ a produkty v hodnote 550€. Je v ňom naozaj dobrý výber produktov. Nájdete tam Zelens, Sachajuan, By Terry, Drunk Elephant, Emma Hardie, First Aid Beauty..., celkom málo make-upových kúskov, čo je fajn, lebo to býva také hop alebo trop. Už sa dá predobjednať priamo na Lookfantastic.com.



Sephora.cz

Sephora mala aj minulý rok fajn kalendár a tento rok znova, za 3980 KČ, čo je cca 160 €. Vnútri je celkom dosť make-upu, ale väčšina neutrálna, čo je fajn. V kalendári sú bud miniatúrky, alebo také midi veľkosti. Už si ho viete kúpite priamo na Sephora.cz. Majú aj lacnejší kalendár, ktorý obsahuje len Sephora produkty.



Feelunique.com

Tak toto je celkom akože hmm no. Feelunique sa mení na Sephoru, keďže ich dávnejšie kúpila. Kalendár vyzerá super, je to iný ako kúpite na českej Spehore, nájdete tam značky ako Elemis, Neom, Natasha Denona a Too Faced. Hodnota má byť 711£ a cena 139£, čo je cca 160€. Podľa mňa super kalendár za fajn cenu, vôbec neviem, ako je to s doručením, pokúšam sa to zistiť :( Zatiaľ dali info, že bude info po 17.10. :D



Niche-beauty.com

Býva zaujímavý každý rok, aj keď je o niečo drahší oproti mojím favoritom, ale dosť často sa stane, že tesne pred Vianocami ho majú za polovicu. Tento rok obsahuje 15 plných produktov a celková hodnota je 940€. Mne sa veľmi páči aj ich dizajn v malých vreckách. Výber značiek je dosť iný oproti predchádzajúcim kalendárom nájdete tam Gitti, Goop, Gisuo, Agent Natuer, Aurelia, Paulas Choice, Plenaire… Už je v predaji na Niche-beauty.com, cena je 295€.



Cloud10beauty.com

Tento bol minulý rok skvelý, aj keď má len 12 okienok a tento rok čakám niečo obdobne super. Stojí 79,95€ a viete sa zapísať na čakačku na Cloud10beauty.com.



Douglas.sk

Už sú aj na Slovensku, majú ich na predajniach. Zase je ich niekoľko, ten najväčší stojí 44,99€ a je to zmes Douglas produktov, skincare aj make-up. Kúpite ich aj online na Douglas.sk.



Asos.com

Neviem, či už je komplet vypredaný, alebo ešte bude, ale je to fajn voľba za celkom fajn cenu 117,99€. Nájdete tam Oskia, Neom, Charlotte Tilburi, Bobby Brown, This Works, Mario Badescu… Nájdete ho na Asos.com.



Liberty

Je veľmi tradičný kalendár, tuším boli prvý, čo s tým začali. Každý rok majú rovnaký tradičný dizajn. Obsah je tento rok podľa mňa horší ako minulý, ale stále celkom zaujímavý, čo mňa láka je Trish Macevoy Tubing Mascara, ale potom je tam aj Zelens, Rose INC, Votary, Davines, Kate Somerville, Sunday Riley, REN.. Už je v predaji, kúpite ho na Liberty, stojí 320€, čo sa podľa mňa úplne neoplatí :(



Selfridges

Nepamätám si ho z minulých rokov, ale tento rok vyzerá super. Pekný dizajn, skvelé produkty ako Kate Somerville, Biossance, Gisou, MAC, Kylie, Pat McGrath, Augustinus Bader.. Cena je 210£ a hodnota cez 800£, bohužiaľ ho viete na Slovensko dostať len cez nejakú preposielaciu službu, čo ho výrazne predraží.



Elle

Bodužiaľ platí to, čo pri predchádzajúcom, len cez preposielaciu služby, ale inak toto vyzerá ako skvelý kalendár a je v ňom plno plných veľkostí. Značky ako By Terry, Shiseido, Sisley, Eve Lom, Foreo, bareMinerals, Bobbi Brown... Stojí 175£, hodnota je 755£.



Harvey Nichols

Robí adventný kalendár prvý krát a vyzerá super, neviem ako to bude s doručením, zatiaľ sa tvária, že v pohode. Stojí 250£ a obsahuje produkty v hodnote viac ako 1200£. Zoznam značiek je naozja úctihodný La Prairie, La Mer, Fenty, Hourglass, Sunday Riley, Augustinus Bader, Escentric Molecules, Dermalogica, Revitalash , Roén...



Kylie

Ak ste fanúšik Kylie Jenner, tak aj niečo pre vás. 12 okienok samé jej produkty, aj keď teda jedno z toho je látková čelanka. Stojí 190€, čo mne osobne príde veľa, zatiaľ som ho našla len na nemeckom Douglas.



By Terry

Robí kalendár každý rok, 24 okienok plných miniatúrok, 9 plných produktov, hlavne make-up, ak máte radi túto značku, tak sa potešíte. Stojí 185€, hodnota je odhadom tak 300€, kúpite ho na niche-beauty.



L'Oréal Paris

Zatiaľ som ho našla len na amazon.de, ale dá sa v pohode doručiť, stojí 69,95€ a je plný L'Oréal Paris produktov, 3/4 tvorí make-up, ale všetko plné produkty, hodnotu má odhadom tak 150€.



Body Shop

Ak máte radi voňavú starostlivosť o telo, toto je niečo pre vás. Boli tri za rôznu cenu, ostal už len ten stredný za 99,90€. Má naozaj pekný vianočný dizajn a kúpite ho priamo Body Shop.



Rituals

Ďalší skôr telový, ak máte radi Rituals podľa mňa super. Stojí 99,50€ , má krásny stromčekový 3D dizajn a kúpite ho iba online priamo na Rituals.



Gitti

Moje obľúbené laky nechty, teraz robia už aj make-up a nejakú skincare. Je to len 5 krabičiek, v niektorých je viac produktov, 3 laky na nechty, starosltivosť o nechty, pár kúskov make-up, podľa mňa skvelý spôsob ako vyskúať túto nemeckú značku. Stojí 125 a bezproblémov posielajú na Slovensko. Ja silne uvažujem, že si ho kúpim, lebo je v ňom zlatý lak na nechty, ktorý sa nedá inak kúpiť :D



Oskia

Oskia nemá úplne kalendár, ale pekný kozmetický kufrík s 12 miniatúrkami a kozmetikcými pomôckami. Stojí 170£, ale milovník Oskie by sa od radosti zbláznil, ja tiež :D



NYX

Zase niečo pre maniakov do líčenia, tu ho majú teraz vo veľmi dobrej zľave na Lookfantastic.com, ale nájdete ho aj na Beautybay.com a Douglas.sk. Mali by tam byť aj nejaké nové odtiene produktov. Všade stojí pod 50€.



Make-Up Revolution

Pre všetkých maniakov do líčenia, majú ich niekoľko 25 okienkový, 12 okienkový a Grinch verziu a Game of Thrones verziu :D Všetky sú celkom výhodná kúpa. Nájdete ich na beautybay.com a lookfantastic.com.



MAC

A do tretice pre makeup maniakov, kalendár má veľmi pekný dizajn, sú tam skôr klasické odtiene, ktoré využije takmer každý, takže neskončíte s divnou divokou zbierkou makeupu. Stojí 186,5€ hodnota je cca 450€.



Benefit

Má len 12 okienok, nájdete tam miniatúrky ich klasík a obľúbených produktov, maskary, lícenky a podobne. Ak máte radi túto značku, tak cena je veľmi dobrá, 67,45€, hodnota cca 150€.



Florence by Mill

Nikdy som túto značku neskúšala, ale myslím, že tínedžerku týmto veľmi potešíte. Má 12 okienok, je relatívne drahý 163,25€, ale sú tam plné produkty.



Perricone MD

12 okienok super luxusnej kozmetiky, škoda, že sú to všetko miniatúrky, nepríde mi to ako výhodná kúpa, ale určite je to zaujímavé, ak ste ich vždy chceli vyskúšať. Stojí 203,45€ a hodnota by mala byť takmer 400€.



Lumene

Nikdy som túto švédsku značku neskúšala, ale kalendár je dobrý spôsob ako niečo vyskúšať. Tento je plný miniatúrok, prevažne skincare, stojí 112,95€.



Kórejský adventný kalendár Miin

Nieščo pre milovníkov kórejskej kozmetiky, stojí 129,95€ a hodnota je 260€. Sú tam plné balenia aj midi balenia, miniatúrok málo, takže sa podľa mňa naozaj oplatí.



Garnier sheet masky

Ak ste poňať advent veľmi relaxačne, tak toto je super, 12 dní, 12 masiek, cena je 33,95€.



Revolution Skincare sheet masky

A ak by ste chceli iné masky, tak Revolution Skincare má podobný kalendár s 12 sheet maskami, stojí 28,45€.



Kiehl's

Kiehl's je taká klasika, ceľmi zábavný farebný dizajn, plný miniatúrok ich najobľúbenejších produktov. Ak chcete vyskúšať túto značku, tak sa to asi olatí, inak nie, stojí 99€.



Clinique

Toto je už tiež klasika, dokonca mám pocit, že každý rok vyzerá rovnako, ale ak máte radi Clinique tak veľmi fajn. stojí 169,95€ alebo 3200 Kč, sú tam skôr miniatúrky a celkom dosť make-upu.



bareMinerals

bareMinerals je značka, ktorú mám veľmi rada, robí nielen make-up, ale aj fajn skincare. Tento kalendár má len 12 okienok, z polovice je o skincare, väčšinou sú to všetko plné balania, ale aj tak si nie som istá, či sa pri cene 111,95€ oplatí, asi len, keď ste veľký milovník bareMinerals.



Aurelia London

Tento kalendár má naozja krásny dizajn, má len 12 okienok, ale ak chcete vyskúšať Aurelia London tak sa myslím veľmi oplatí. Stojí 135,95€ a je plný midi balení, keďže je to naozaj drahá značka, tak je to celkom výhodné. Ja som od Aurelia London vyslúšala asi dva produkty a boli super.



Armani

Pri cene 281,45€ je Armani naozaj len pre milovníkov tejto značky, je v ňom pomerne veľa parfémov, ale všetko sú to 7 a 5 ml miniatúrky, zvyšok je make-up, plné veľkosti.



invisibobble

Toto je super pre tíndžerku, alebo človeka, čo stále stráca gumičky :D 24 okienok plných gumičiek a vlasových doplnkov za 33,95€.



Liz Earle

Toto je značka, ktorú som vždy chcela vyskúšať a nikdy som sa k tomu nedostala. Kalendár má 12 okienok, sú to midi alebo celé balenia a stojí 73,45€.



Nuxe

Voňavá francúzska klasika, prevažne miniatúrky. Stojí 73,45€ a hodnota je tak cca 120€.




Decléor

Francúzska kozmetika, 24 okienok, midi a mini veľkosti. Stojí 118,95€ hodnota je tak cca 200€.



Zalando

Tento si budete musieť dať preposlať, lebo na slovenskom Zalande nie je, ale je celkom fajn. Za 129,95€ celkom dosť plných balení a hlavne zaujímavý výber značiek, viac nemeckých a u nás menej známych.



Korres

Tento som tiež bohužiaľ našla len tak, že si ho budete musieť dať preposlať, ale podľa mňa je super. Grécka prírodná kozmetika, na tejto značke som jeden čas dsť fičala. Midi balenia, veľa skincare a veľa starostlivosti o telo, cena 59,95€.




Pupa

Tento si viete kúpiť aj normálne u nás v obchodoch. Má veľmi pekný dizajn, aj keď tá cena - 84€ - sa mi zdá privysoká. Je samozrejme plný make-upu, takže ak máte radi maľovátka, aj toto je možnosť.



Dr Hauschka

Toto je super, ak máte radi prírodnú kozmetiku. Je síce plný miniatúrok, ale za cenu 54,99€ sa podľa mňa oplatí.



Kalendáre dm

V dm nájdete všetky ich klasiky, Balea, tred it up a majú detský ebelin plný sponiek a gumičiek, všetky sú pod 30€. Tiež tam nádejte klasiku Nivea, ktorá má tento zase veľmi pekný dizajn a stojí 37,95€.



Havlík apotéka

Ďalšia prírodná kozmetika, tentokrát česká. Stojí 78,40€, ale nikde sa nedopátrate, čo je v ňom, takže vám neviem povedať, čo sa oplatí...



Amazon

Toto je taká haluz, museli by ste si ho tiež dať preposlať, ale za 74,95€ je to celkom dobrá kúpa. Vaľa nemecký značiek, Forea a podržte sa, cestovný fén :D, no proste Amazon.



sonaturalbeauty.com

Toto je belgický obchod s prírodnou kozmetikou a majú rovno tri typy kalendárov od 69 - 185 Eur a všetky tri vyzerajú super, obzvlášť ak máte radi prírodnú kozmetiku.



Inuwet

Absolútne dokonalý kalendár pre dievčatká aj kozmetikou, ja som ho síce našla vypredaný, ale možno ho ešte niekde vygooglite ;)



Teraz v októbri určite pribudne ešte množstvo kalendárov, takže sledujte, budete pravidelne aktualizovať ;)




#adventne-kalendare

Môže vás zaujať

Môj obchod

Nakupovanie

YOUTUBE

@katka

KONTAKT

zrkadielko.sk@gmail.com