Victoria Beckham Future Lash Mascara

10.08.2021 08:00


Čo sľubuje? Dlhšie, vytočené riasy okamžite, silnejšie hodvábnejšie riasy po čase. Zmýva sa bez námahy teplou vodou, žiadne vatové tampóny, odličovač, žiadne problémy. Suúper čierna, predlžujúca maskara, ktorá riasy vyživuje s patentovaný C2 komplexom. Neotláča sa, odolná proti poteniu, dlhotrvácna.

K tomu C2 komplxu, v živote som pri maskare nevidela, tak podorbne rozpísané, čo obsahuje, takže tu je to detailne:

Bambucké maslo, ktoré obsahuje mastné kyseliny, vitamíny a minerály, ktoré riasy vyživujú, aby rástli silnešie a zdravšie.

Niacinamide (vitamín B3) pomáha zabrániť lámaniu rias a pomáha zlepšovať produkciu keratínu, čo je proteín, ktorý pomáha vlasom a riasám rásť.

Panthenol (pro-vitamín B5) je to humektant, ktorý pomáha vlasy hydratovať a tým zabrániť lámaniu.


Pistacia Lentiscus Gum, čo je živica, dodáva prirodzene objem, riasy nadvihuje a pomáha ich zpevniť a posilniť.

Vitamín E riasy vyživuje.



Objem: 3 z 5

Dĺžka: 4 z 5

Vytočenie: 5 z 5



Farba: čierna

Trvácnosť: perfektná, majstrovksy zvládnutá tubing technológia, pokiaľ totálne nerevem, nespotím sa ako prasa, ale nezmoknem ako kura drží ako pribitá.

Kefka: klasická štetinková, jemne zahnutá, úzka.




Celkový dojem: Dokonalá každodenná maskara, ktorá super drží, ale robí také prirodzené riasy, ktoré sú však dokonale vytočené. A bonus, o riasy sa aj stará, ten zoznam ingrediencií je naozaj pôsobivý a niečo, čo sa pri maskarách nevidí. Za mňa najlepší produkt od Victorie Beckham a jedna z najlepších maskár, viac vo videu nižšie. Kúpite ju priamo na victoriabeckhambeauty.com, alebo už aj na cultbeauty.com.









#make-up #Victoria-Beckham #tubing-maskara #maskara

Môže vás zaujať

Môj obchod

Nakupovanie

YOUTUBE

@katka

KONTAKT

zrkadielko.sk@gmail.com