Vast Lash Victoria Beckham Beauty

19.10.2023 08:00


Čo sľubuje Vast Lash? Maskara na zvýraznenie objemu s 12 hodinovou výdržou, miami-proof, teda odolná voči vlhku, padávaniu, otláčaniu, potu, vegánska a gluten free, testovaná oftalmológom. Dosiahnute efektu jedinou vrstvou, dramatický efekt a nakoniec jednoduché zmytie teplou vodou. Čistá dokonalosť vo všetkých smeroch, to je Viktóriin štandard.



Objem: 4 z 5

Dĺžka: 3 z 5

Vytočenie: 3 z 5



Farba: čierna

Trvácnosť: drží absolútne perfektne, naozaj 12 hodín.

Kefka: klasická štetinková, jemne zahnutá, relatívne veľká a hustá.




Pri maskarách od Victorie musím napísať niečo aj k zloženiu, pretože si na ňom dáva záležať. Okrem toho, že má tubing technológiu, tak obsahuje aj nasledovné ingrediencie:

Riasy - majú posilňovať mihálnice, aby boli prirodzene plnšie a pevnejšie už za 2 týždne.

Panthenol (pro-vitamín B5) - zvláčňujúca a hydratačná látka pre riasy, aby sa menej lámali.

Niacinamid (vitamín B3) - zabraňuje lámaniu rias a tiež podporuje tvorbu keratínu, čo je protein, ktorý podporuje rast mihálníc.

Vitamín E - vyživuje riasy

Celkový dojem: Táto maskara sa okamžite zaradila k mojím najobľubenjším spolu s Hourglass Unlocked a Victoria Beckham Future Lash. Má všetko, čo od maskary chcem, ale hlavne naozaj sa neotláča a neopadáva, čo je u mne veľmi častý problém, plus robí pekné mihálnice. Nie je to síce super dramatický efekt, ale pre mňa dostačujúci. Ide zmyť ľahko vodou, fajn sa nanáša, spokojná som aj s kefkou a veľmi sa mi páči obal. Proste za mňa top, kúpite priamo na victoriabeckhambeauty.com.





#maskara #tubing-maskara #Victoria-Beckham #make-up

Môže vás zaujať

Môj obchod

Nakupovanie

YOUTUBE

@katka

KONTAKT

zrkadielko.sk@gmail.com