Anastasia Beverly Hills Norvina Eye Shadow Palette

06.12.2018 18:00


Anastasia Beverly Hills paletky ma nikdy nelákali, až kým neprišli s touto fialovou. Ach, Norvina, poviem to rovno na začiatok, vzhľadom na komentáre, ktoré boli pod videom s prvým dojmom, video nájdete nižšie, pretože môj názor sa skôr zhoršil ako zlepšil. Takže, ak sa s ním neztotožňuje radšej ani nečítajte ďalej. Anastasia Beverly Hills Norvina je dobrá paletka, ale nie je to to najlepšie, čo som držala v ruke, v niektorých momentoch sa tieto očné tiene nesprávajú tak, ako by sa mali a mohli, hlavne, ak vezmem do úvahy cenu. Nie je zlá, veľmi sa mi páčia tie farby, ktoré sú pomerne unikátne a celkom ma to s ňou baví, ale nie je to to najlepšie, čo môžete za takúto sumu dostať.



No a teraz na to môžeme ísť detailnejšie. V paletke je 14 tieňov, polovica z nich sú matné a druhá sú trblietavé, aj keď nie všetky matné sú úplne matné. Base, Soul a Love majú v sebe trochu veľmi jemných trblietok, ale naozaj veľmi málo, voľným okom ich takmer nevidno a tiene na viečku pôsobia matné.



Obal vyzerá na fotkách veľmi pekne, ale je fakt nepraktický, mám pocit, že všetky ABH obaly sú takéto, zamatové. Je to síce príjemné na dotyk a pekné, ale veľmi ľahko sa to zašpiní. Navyše, na rozdiel od lesklých zrkadlových obalov, ktoré sa síce tiež zapackajú, ale viete ich utrieť, toto sa veľmi utrieť alebo vyčistiť nedá. Veľkosťou je inak fajn, tka do ruky, zvhľadom na to koľko obsahuje tieňov. Vnútri je ešte, okrem 14 tieňov, ceľko veľké zrkadlo a štetec, ktorý som použila raz, ako to už býva pri takýchto štetcoch a nič moc.



Dôvod, prečo som sa rozhodla si túto paletku kúpiť, aj keď ma tie predchádzajúce od ABH vôbec nelákali sú samotné farby a fakt, že je skôr studená a hlavne, že sú tam fialové tiene. Nájsť pekný fialový tieň, aby to nevyzeralo ako monokel, je celko ťažké, takže mňa vždy láka všetko fialové. A táto paletka ma teda niekoľko nocí mátala, kým sa rozhodla, že ju naozaj chcem, že tieto fialové proste potrebujem.

Nižšie samotný Soul na viečkach, asi hlavný dôvod, prečo som si Norvinu kúpila.



Prvý riadok sú teda trbieltavé tiene, niektoré skôr perleťové a niektoré sú skoro až metalické, pár ich je duo chrome. Prvý je Dreamer veľmi jemná perleťová béžová, Norvina to opísala ako metalickú farbu ružového šampanského, je trochu do ružova, ale veľmi málo, skôr má len odlesky do ružova. Ďalší tieň je Summer, čo je metalická zlato bronzová, alebo Norvininými slovami zlatý topaz.

Nižšie Volatile, Soul a Dazzling na viečkach.




Wild Child je farba, ktorá sa mi veľmi páčila, ale na moje viečka vôbec nechytá a vyzerá inak ako v paletke, je to taká veľmi jemnučká sladká perleťová ružová, Norvina tvrdí, že je duo chrome a sú tam odlesky magentovej farby, ale mne dali asi do paletky niečo iné, lebo ja nič také nevidím. Ďalšia Rose Gold je farba, ktorá ma veľmi prekvapila a je moja obľúbená, mala by to byť farba ružového zlata, ale hrá tak pekne do červeno hnedej a je super výrazná a metalická.

Prvá fotka nižšie samotný Passion, druhá fotka v kombinácii s Rose Gold a keďže tu som použila primer, tak sú celkom výrazné.




Celestial bol jeden z dôvodov, prečo som chcela túto paletku a je to skôr sklamanie, lebo na viečkach vyzerá zase inak zase. Je to perleťová, jemná, až taká orgovánová fialková s odleskami do modra a ružova, Norvina ju opísala ako slivkovú a to teda nie je, alebo ja mám vážny problém s očami. Ďalšia je Dazzling a toto je celkom zábavné, lebo pri určitom svetle je na nerozoznanie od Summer, ale trochu je tam rozdiel. Dazzling je viac taupe, viac studená a trochu má odlesky do fialova, Norvina ju opísala ako duo chrome bronzovú s odleskmi do fialova a toto je jeden z mojich najobľúbenejších tieňov v tejto paletke. Posledná v riadku, Drama, je úplne úžasný tmavo fialový, baklažánový tieň, ktorý je len veľmi jemne perleťový, skvelý pre dramatické líčenie,a lebo ako linka.

Nižšie samotný Volatile na viečku.



Druhý riadok sú matné tiene, prvý Base, čo je dokonalá báza, trošičku trblietavá, ale perfetkný neviditeľný odtieň. Druhý je Soul a toto bol hlavný dôvod, prečo som chcela túto paletku, je to taká zvláštna fialkovo modrá, trochu ako orgovaná, alebo fialková obloha, Norvina ju opísala ako matnú farbu vistérie. Ďalšia je Incense a toto vôbec nie je moja farba, pretože je príliš teplá, taká matná ťavia, alebo podľa Norviny terakotová.

Nižšie matná kombinácia Volatile a Soul.




Love bola farba, na ktorú som sa veľmi tešila, vyzerá ako studená matná staroružová, ale na viečku je príliš oranžová pre mňa a inak túto farbu by som ja opísala ako terakotovú. Ďalšia jej nevýhoda je, že je strašne prášivá a ten pigment veľmi nechytá a nedá sa nabrať štetcom, preto je Love pre mňa najväčšie sklamanie tejto paletky. Ďalšia Volatile je super studený taupe sivo hnedý odtieň, fakt perfektná farba, podľa Norviny je to teplná matná farba uhlia, neviem ja mám asi iné oči Norvina. Eccentric je zase farba, o ktorej som už dopredu vedela, že nebude pre mňa, je to horčicová, alebo tlmená oranžová, proste príliš teplá. No a posledná, Passion, je super sýty tmavý vínovo bordový odtieň, alebo podľa Norviny odtieň granátu, toho kameňa, nie tej zbrane. Na viečku ho nájdete kúsok vyššie, zase podľa mňa na granát hrá trochu príliš do oranžova, ale inak je to pekná farba.

Samotný tieň Drama na viečku.



Kvalita ABH tieňov by som opísala, že je to ok a mení sa to v závislosti od tieňa. Niektoré extrémne prášia, až tak, že sa nedajú nabrať na štetec a aby tu zase niekto nepindal, používam Wyane Goss štetec, takže to nie je kvalitou štetca. Tento problém má hlavne Love, ale aj ďalšie. A potom to prášenie pri nanášaní, pri tých svetlých, to až tak nevadí, ale pri tých tmavých je to celkom problém. O tomto som síce vedela, ľudia sa na prášenie pri ABH zvyknú sťažovať, ale aj tak ma to prekvapilo, celkom blbé je to pri odtieni typu Drama, lebo potom mám na nose fialové pehy, aj keď tomu skúšam všemožne zabrániť. Viem, že eistujú triky, nálepky pod oči, alebo napríklad najprv si nalíčiť oči a až potom zvyšok tváre, ale mne to tak nevyhovuje a myslím si, že produkty by mali vyrábať tak, aby človek nemusel riešiť takéto problémy, dá sa to.

Drama v kombinácii s Celestial.




Ďalší problém je, že niektoré tiene zase veľmi nedržia na viečku a majú tendenciu sa zlievať a vyrobiť tak takú neurčitú blatkovú farbu. A kvôli tomuto všetkému je dobré s ABH paletkou použiť primer pod očné tiene. Takže, ak si ju budete chcieť kúpiť a nemáte doma primer, rovno si nejaký kúpte. Oveľa lepšie potom držia, aj farby sú výraznejšie, to platí napríklad pre Soul. Tiene sú inak veľmi jemné a fajn sa rozotierajú. Pri niektorých tých trblietavých, ak chcete aby boli sýtejšie a vlastne ich vôbec dostať na viečko, je lepšie použiť prst ako štetec, z čoho osobne nie som veľmi nedšená, lebo prst nikdy nie je taký presný a skôr s ním niečo pokazíte.

Niektoré odtiene z Norvina paletky sa skvele kombinujú, s niektorými mám naopak celkom problém. Ja teda nie som z tých, čo by mali chuť naniesť si na viečko 5 rôznych farieb, nebaví ma to, väčšinou na to ani nemám čas a ani v tom nevidím veľmi zmysel, maximálne tri mi stačia a väčšinou si vystačím s dvoma. S touto paletkou máte nespočetne veľa možností, ja som si celkom obľúbila matnú každodennú kombináciu Volatile a Soul, vďaka hnedo sivej farbe Volatile dostane fialový Soul celkom iný nádych. Ale, samotný Soul vyzerá skvele, trochu retro 60-te mi pripomína.

Kombinácia, ktorá sa mi celkom prekvapivo zapáčila na mne je Passion a Rose Gold, je to síce celkom červené a teplé, ale kupodvo to vyzerá dobre a celkom vianočne. Celkom pekná kombinácia je tiež Soul s Dazzling a ešte niekedy pridám trochu Volatile do záhybu viečka, vlastne je to viac menej to isté ako tá prvá, len trochu oživené trblietavým Dazzling, z ktorého som fakt nadšená. A úplne najviac je pre mňa super fialová kombinácia Drama a Celestial. Celestial sám o osebe mi príde relatívne nudný, ale v kombinácii s baklažánovou Drama je to super fialové líčenie, presne to, čo som chcela od tejto paletky.

Ak sa radi hráte s tieňmi a milujete fialové očné tiene, tak s touto paletkou si užijete. Viete s ňou vytvoriť veľa rôznych líčení, od jemných denných a ž po dramatické večerne a teoreticky vám vystačí táto jedna paletka na dlhú dobu. Anastasia Beverly Hills Norvina je fajn paletka, ale je dosť drahá a kvalita podľa mňa úplne nezodpovedá cena. Ja som ju chcela hlavne kvôli farbám, pretože tá skladba je celkom výnimočná, ale ako som už napísala vyššie kvalitou ma trochu sklamala, aj keď som o niektorých chybách ABH vedela dopredu. Po tom, čo som si ju vyskúšala, si neplánujem kúpiť ďalšie, jedine, že by zase prišli s farbami, ktorým by som nevedela odolať, ako mauve, taupe a podobne, ale aj vtedy by som to veľmi zvažovala.

Ak tým farbám neviete odolať, určite si ju kúpte, bude vás baviť a je fajn, ak sa vám však nepáčia, tak na trhu je množstvo ďalších paletiek a to asi platí všeobecne pre ABH paletky vzhľadom na cenu, musia byť pre vás tie odtiene naozaj neodolateľné, aby ste tie peniaze neľutovali. Za seba tie peniaze neľutujem, aspoň som konečne vyskúšala niečo od Anastasia Beverly Hills, ale ani som z toho nepadla na zadok. Norvinu kúpite napríklad na CultBeauty.co.uk, BeautyBay.com alebo Feelunique.com.







#make-up #ocne-tiene #ABH

Môže vás zaujať

Môj obchod

Nakupovanie

YOUTUBE

@katka

KONTAKT

zrkadielko.sk@gmail.com