Becca Aqua Luminous Perfecting Foundation

24.08.2017 08:00


Začínam byť naozaj verný fanúšik Becca, všetko, čo som zatiaľ vyskúšala bolo skvelé. A tento make-up nie je výnimka, odkedy ho mám, najčastejšie siaham po ňom, aj keď má svoje chybičky, výsledok je tak úžasný, že som ochotná ich prehliadnuť.

Becca Aqua Luminous Perfecting Foundation je veľmi ľahký rozjasňujúci make-up. Krytie je stredné, dá sa vrstviť, vďaka čomu ho viete trochu zvýšiť, aj keď mne sa veľmi neosvedčilo to prehánať, jedna vrstva je postačujúca. Ak potrebujete niekde vyššie krytie, lepšie je siahnuť potom ešte po korektore, ale pekne zakryje kruhy pod očmai aj menšie nedokonalosti, takže korektoru netreba veľa. Textúra je ľahká, ale nie je vodová, akoby ste čakali podľa názvu. Ja som si myslela, že to bude pripomínať Ordinary Serum Foundation, čo je super tekutý make-up. Becca Aqua Luminous je síce tekutý, ale skôr taký gélovitý, viac ťahavý akokeby, vďaka tomu perfektne splynie s pleťou a lepšie sa s ním pracuje. Mne sa najviac osvedčilo nanášať ho štetcom, ide to aj prstami, ale štetcom to funguje lepšie kvôli tej ťahavejšej textúre. Neodporúča sa hubka a ani to tou hubkou veľmi nejde, pretože tá formula je príliš tekutá a hubka ju všetku vpije.

Ja mám odtieň Porcelain, aj keď úprimne netuším, v ktorom paralelnom vesmíre je toto porcelánový odtieň. Je to asi najtmavší porcelánový odtieň, aký som v živote videla. Toto bol aj dôvod, prečo som celkom dlho váhala nad kúpou tohto make-up, predtým tento odtieň vôbec nemali a najsvetlejší bol super tmavý odtieň Fair. Ak však nemáte extra bledú pleť ako ja, tak to pre vás nebude problém a odtieň si nájdete. Ak ju ale máte, tak by som sa tomuto make-upu vyhla, aj keď je inak super. Pre mňa je tento najsvetlejší odtieň dobrý len ak som trochu opálená, inak je predsa len pritmavý. Nie je to, že by bol super tmavý, ale nie je to ideálne a ja mám rada, keď mi odtieň sedí perfektne. S trochou púdru sa to stratí, ale potom celý tento make-up stráca význam, pretože sa zmizne ten úžasný finiš. Kvôli tomu odtieňu je Becca Aqua Luminous pre mňa letný make-up, aj keď by sa mi veľmi páčilo, keby mali pre mňa dostatočne svetú verziu aj na zimu. Na fotkách nižšie vľavo bez make-upu, vpravo s make-upom.

To podstatné pri tomto make-upe je ten finiš, ktorý je naživo ešte lepší ako na fotkách, je skutočne úžasný a ja som ním úplne unesená. Nesmierne svieža a prejasnená pleť, tento make-up má úžasnú schopnosť skryť a zjemniť nedokonalosti, ale zároveň spraviť pleť nádherne sviežu a žiarivú, niečo akokeby ste použili filter. Celkom ťažko sa mi to opisuje, ale najviac to vystihuje asi môj pocit po nanesení make-up, keď pozerám zakaždým do zrkadla a hovorím si wau. Nadherná rozjasnená pleť, ktorá pôsobí nesmierne sviežo a zdravo. Navyše tento make-up na pleti vôbec necítiť, skvele drží, takých 8 až 10 hodín, nestvára žiadne somariny typu zgrcávanie sa, usádzanie sa vo vráskach, alebo presúvanie sa po tvári. Na stránke píšu, že nie je ideálny pre mastnú pleť, ak ste ten prípad, treba ho používať s matňujúcim primerom alebo púdrom, pre suchú aj normálnu je inak úplne super. S ostatnými produktmi sa znáša dobre, nemala som problém, že by nefungoval dobre s rôznymi korektormi alebo púdrami, ale samozrejme vždy sa nájde výnimka.Pred použitím ho treba pretrepať, aby sa dobre premiešali všetky tie úžasné svetlo odrážajúce častice. Potom sa trochu pootravovať s tou pipetkou, ale zase vďaka nej nikdy nevytlačíte zbytočne veľa make-upu, jedna pipetka bohate stačí.



Napriek tomu, že tento make-up je podľa mňa fenomenálny, mám k nemu dve výhrady. Prvá je tá pipetka, ktorá je nesmierne otravná a nepraktická, pravdepodobne to má nejaký dôvod, ale bola by som radšej, keby Aqua Luminous mal normálnu pumpičku ako Becca First Light Priming Filter, ktorý je mimochodom exceletný. Inak je tá fľaška fajn. elegantná, nie je až taká ťažká, napriek tomu, že je sklenená a tá pipetka je technicky vyriešená dobre, ale stále je to otravná pipetka, s ktorou občas nakväckáte tam, kde nechcete. Druhá výhrada sú už spomínané odtiene, je ich relatívne málo a ten najsvetlejší nie je veľmi svetlý, pritom Becca vie spraviť aj naozaj svetlé odtiene a oveľa širšiu škálu podľa ich posledného make-upu - Ultimate Coverage Foundation.

Ak však hľadáte super ľahký a super rozžiarujúci make-up, ktorý urobí z unavenej dehydrovanej pleti, krásnu, žiarivú a super zdravo vyzerajúcu určite odporúčam. Kúpite napríklad na CultBeauty.co.uk. Ak by ste ho chceli vidieť vo videu, tak pozrite moje dovolenkové líčenie tu.



#make-up #Becca #makeup

Môže vás zaujať

Môj obchod

Nakupovanie

YOUTUBE

@katka

KONTAKT

zrkadielko.sk@gmail.com