Bourjois Radiance Reveal Concealer

01.06.2016 08:00


Keď som videla tento nový korektor od Bourjois, hneď som mala pocit, že bude dobrý a nemýlila som sa. Za ten mesiac, čo ho mám sa stal mojím najobľúbenejším. Dokonca dokázal v mojom každodennom makeupe nahradiť YSL Touche Éclact a také niečo tu nebolo už pár rokov. Touche Éclact a Radiance Reveal Concealer sa veľmi podobajú textúrou a efektom, ale Bourjois má jeden bonus navyše - oveľa vyššie krytie.

Bourjois Radiance Reveal Concealer má veľmi ľahkú, skvele zapracovateľnú textúru s hydratačným efektom. Je rozjasňovací, ale len jemne, takže sa dá pokojne použiť aj na zakrytie malých nedokonalostí. Úplne najlepší je však na zamaskovanie kruhov pod očami, pretože má dobrú kryciu schopnosť a zároveň okolie očí prirodzene rozjasní. Obsahuje vodu z ľadovca a kyselinu hyalurónovú, takže očné okolie aj pekne hydratuje. Nánaša sa pomocou penového aplikátora, potom ho už stačí jemne vklepať prstami, alebo štetcom na korektor. Stačí ho trošku ako na prvej fotke, inak potom vytvára nepekný omietkový efekt. Na druhej fotke ľavé oko s korektorom a pravé bez. Tmavé tiene okolo oka sú zakryté, hlavne vo vnútornom kútiku a pleť je rozžiarená. Pekne neutralizuje aj modrastý nádych okolo mojich očí. Trochu som ho rozotrela aj na horné viečko, oko tak pôsobí sviežejšie.

Okrem očí, ešte ho veľmi rada používam na prekrytie začervenania okolia nosa a ako jemný rozjasňovač na chrbát nosa a nad hornú peru. Bourjois Radiance Reveal Concealer je dostupný v troch odtieňoch, ja mám ten najsvetleší 01 Ivory. Celkom rada si ho prihodím do kabelky, keď idem na dlhšie von na obnovenie a upravenie makeupu. Na to je ako stvorený, ľahko sa nánaša a vklepe, má dobré krytie a pôsobí absolútne prirodzene. Kúpite na feelunique.com.

Ak sa Vám páčil tento článok dajte like a ak sa Vám páči môj blog dajte mu prosím like na facebooku.



#make-up #Bourjois #korektor #kruhy-pod-ocami

Môže vás zaujať

Môj obchod

Nakupovanie

YOUTUBE

@katka

KONTAKT

zrkadielko.sk@gmail.com