Caudalie Vinosource S.O.S. Thirst Quenching Serum

01.03.2016 18:00


Tak dlho mi trvalo napísať tento článok, až som celé sérum minula. Možno to ani nebolo tak dlho, ale toto sérum je také dobré, že som ho používala takmer každý deň. Caudalie je francúzka kozmetika, ktorá je založená na sile účinkov hrozna. Výťažky z hrozna sú kľúčovou ingredienciou aj v tomto sére.

Sérum je určené pre všetky typy pleti, ktorým chýba hydratácia. Má veľmi sviežu vôňu a veľmi ľahkú krémovú konzistenciu. Ľahko sa nanáša, nie je príliš tekuté ako niektoré iné hydratačné séra, je to taký tekutejší krém. Okamžite po nanesení sa vstrebá a zanechá pleť hydratovanú a vláčnu. Kľúčové ingrediencie sú organická hroznová voda, čo je vlastne voda z hrozna, ako som zistila, čo je asi niečo ako ružová voda - bohatý zdroj hydratácie. Druhou kľúčovou ingredienciou je kyselina hyalurónová, ktorá nikdy nie je na škodu, napríklad aj tu alebo tu.

Ja som ho používala takmer každé ráno, na noc dávam prednosť skôr olejom (ako Kiehl`s Midnight Recovery Concentrate). Ráno pod krém je toto sérum skvelé. Podľa mňa je to sérum, čo robí skutočný rozdiel v hydratácii pleti počas dňa. Hydratačný krém akokoľvek dobrý pleť v prvom rade chráni, sérum je to, čo urobí ten rozdiel. Je to taký bojovník so superschopnosťou, zatiaľ, čo krém je len spoľahlivá stráž. V tomto chladnom počasí a prekúrených priestoroch skoro všetci potrebujeme super bojovníka, hlavne ak máte skôr suchú a citlivú pleť.

Caudalie Vinosource sérum kúpite na parfums.sk alebo feelunique.com. Myslím, že celá Vinosource rada stojí za vyskúšenie, pretože toto sérum je exceletné.

Ak sa Vám páčil tento článok dajte like a ak sa Vám páči môj blog dajte mu prosím like na facebooku.



#plet #serum #hydratacne-serum #Caudalie

Môže vás zaujať

Môj obchod

Nakupovanie

YOUTUBE

@katka

KONTAKT

zrkadielko.sk@gmail.com