Christophe Robin Color Shield Mask a Shampoo

12.08.2021 08:00


Keď som si minulý rok v lete po dlhých 7 mesiacoch dala zafarbiť vlasy, tak ma to stálo kopu peňazí, lebo po 7 mesiacoch to bolo o dosť náročnejšie, ako len dofarbovanie. No a hneď cestou domov ma napadlo, že tú investíciu by bolo fajn ochrániť a okamžite som vedela aj čím, novinkou od Christophe Robin Color Shield, čo je rada, ktorá obsahuje šampón a masku na farbené vlasy. K Christophe Robin produktom sa pravidelne vraciam a táto dvojka ma tiež nesklamala.



Ako prvý šampón, ktorý je sformulovaný tak, aby vlasy chránil pred stratou pigmentu. Vhodný je na každodenné použitie, keďže je veľmi jemný. Obsahuje antioxidanty, ktoré majú vlasy chrániť pred každodenným oxidačným stresom ako UV žiarenie, znečistenie a chlór. Zároveň má kyslé pH, ktoré uzamyká vlas a tým zabraňuje strate pigmentu. Obsahuje napríklad olej z rastliny, ktorá sa volá Crambe Abyssinica, čo je nejaký nový hype olej, ktorý sa vraj chemicky najviac podobá oleju, ktorý prirodzene produkuje naša pokožka. Je nemastný, ľahký a vlasy nezaťažuje. Potom je tam ešte makadamiový olej, výťažok z ovocia camu-camu a glycerín. Šampón je bez silikónov a sulfátov.



Šampón má priesvitnú gélovitú konzistenciu, fajn pení. Má jemnú celkom zvláštnu vôňu, ktorá je veľmi príjemná a evokuje mi leto. Používa sa klasicky, malé množstvo naniesť na mokré vlasy, napeniť a zmyť. Obal je plastová fľaša, objem 250 ml a spotrebovať ho treba do 6 mesiacov od otvorenia. A naozaj funguje, farba sa mi oveľa pomalšie vymyla a keďže ja ju mávam jemne do ryšava a na červenom pigmente to celkom vidno.



Maska má veľmi podobné zloženie, kľúčové ingrediencie sú rovnaké, len pomer bude iný. Hlavná hviezda je makadamiový olej, ktorý má vlasy reštrukturalizovať a uzamknúť živiny. Rovnako obsahuje antioxidanty a kyslé pH.Táto maska má príjemnú ľahkú krémovú konzistenciu a úžasne vlasy hydratuje. Vonia rovnako, tak letne a veľmi špecificky. Treba ju naniesť po umytí do celej dĺžky vlasov a nechať pôsobiť 3 až 5 minút a potom zmyť. Je v kelímku s objemom 250 ml a spotrebovať ju treba do 6 mesiacov od otvorenia.

Ak investujete to drahého farbenia u kaderníka, tak naozaj stojí za zváženie ochrana tejto investície. Farba sa vám časom síce tak, či tak vymyje, ale s touto starostlivosťou vydrží o niečo dlhšie, plus tento šampón a maska vlasy aj skvele hydratujú. Keď raz zase vytrieskam po nejak lockdowne 150 Eur za farbu, tak si túto dvojku kúpim znova. Christophe Robin Color Shield Mask a Shampoo kúpite napríklad niche-beauty.com, maska a šampón, alebo lookfantastic.com, maska a šampón.




#vlasy #Christophe-Robin #sampon #maska-na-vlasy

Môže vás zaujať

Môj obchod

Nakupovanie

YOUTUBE

@katka

KONTAKT

zrkadielko.sk@gmail.com