Gisou Honey Infused Hair wash a Conditioner

13.10.2022 11:00


Gisou je relatívne nová holandská značka, ktorá využíva silu medu a mňa zaujala na prvý pohľad. Ako prvé som si kúpila šampón a kondicionér. Z kondicionéru som bola nadšená hneď, so šampónom som sa musela trochu viac zkamarátiť, lebo je absolútne bez SLS a náhražok SLS. Ale po tom, čo som si dala botox do vlasov, video o ňom bude snáď čoskoro, som tento šampón nesmierne ocenila a teraz je môj najobľúbenejší.



Obidva tieto produkty a vlastne všetky produkty od Gisou veľmi pekne voňajú, je v nich parfumácia, ale je to veľmi jemná a veľmi príjemná vôňa, trošku sladká, trošku kvetinová, med tam ale necítim, zároveň nie je veľmi extrémna vo vlasoch, že by ste ju cítili ešte tri dni. Proste len veľmi príjemná celkom špecifická vôňa.

Gisou šampón má takú trochu možno akokeby lepkavejšiu a hustejšiu konzistenciu oproti bežným šampónom, ale to som si všimla asi len preto, že sa nad tým veľmi zamýšľam. Obsahuje med, ktorý je bohatý na vitamíny, minerály, amino kyseliny a antioxidanty, čím pomáha vlasy vyživovať a chrániť. Keďže je bez SLS a nemá ani v sebe nejaké iné penivé náhrady, tak funguje trošku inak, akokeby pomalšie, čo znamená, že ho musíte dlhšie a poriadnejšie nanášať, keďže nenapení hneď a instantne. Ale vlasy vyčistí perfektne, dokáže ich zbaviť aj nánosov vlasových produktov ako lak, suchý šampón, gél.



Inak sa používa klasicky, naniesť na mokré vlasy, napeniť, umyť, opakovať. Fľaša je plastová s pumpičkou, ktorá nie je úplne ideálna, ale dá sa vydržať. Vhodný je na všetky typy vlasov. Objem je 330 ml a treba ho spotrebovať do 12 mesiacov od otvorenia.



Gisou kondicionér bola láska na prvé použitie, je super výživný, ale zároveň vôbec vlasy nezaťažuje, neobsahuje žiadne silikóny, čo je pre mňa veľmi dôležité. Konzistencia je taká ľahšia, až jemne gélová. Obsahuje tiež med, mandľový olej a bambucké maslo. Zabraňuje zamotávaniu vlasov, čo môže potvrdiť, lebo moje vlasy sú snáď tie najzamotávanejšie na svete a uľahčuje ich úpravu.



Používa sa jednoducho z umytých vlasov odsajte prebytočnú vodu a naneste od stredných dĺžok ku končekom, nechajte pôsobiť minútu až dve a potom zmyjete studenou vodou. Vhodný je pre všetky typy vlasov. Obal je praktická tuba, z ktorej si nadávkujete akurátne množstvo, objem je 240 ml, čo je menej ako šampón, čo je podľa mňa super, lebo ich spotrebujete približne v rovnaký čas. Spotrebovať ho treba do 12 mesiacov od otvorenia.



Za mňa je toto top starostlivosť o vlasy, ktorá je nesmierne šetrná a výživná. Ak si môžete dovoliť investovat viac do starostlivosti o vlasy určite vyskúšajte. Gisou kúpite napríklad na cultbeuaty.com a niche-beauty.com. Práve majú aj celkom výhodné vianočné darčekové sety. Ja inak teraz skúšam aj masku a som tiež nadšená.




#vlasy #Gisou #sampon #kondicioner

Môže vás zaujať

Môj obchod

Nakupovanie

YOUTUBE

@katka

KONTAKT

zrkadielko.sk@gmail.com