Cle Cosmetics

12.12.2019 08:00


Dnešný článok bude o jednej celkom špeciálnej značke a to Cle Cosmetics, ktorú som objavila vďaka niche-beauty.com. Je to relatívne nová značka s veľmi moderným prístupom, snažia sa totiž kombinovať technológiu z kórejskej kozmetiky so západným prístupom ku kráse. Tiež tvrdia, že za značkou stoja reálne ženy, aj keď ja som ich ešte nevidela a to sledujem ich instagram. Celkovo však majú taký svieži prístup k tvorbe produktov a snažia sa ich robiť multifunkčné, jednoduché na používanie a praktické, čo sa mi veľmi páči.



Presne taký je aj prvý produkt, ktorý som si od nich kúpila, CCC Cream. Toto je všetko v jednom produkt, mal by obsiahnuť starostlivosť o pleť, primer, make-up aj ochranu pred slnkom. Tento krém používa technológiu mikro kapsúl, čo znamená, že esencia, to je tá skincare, farba a SPF sa uvoľnia v správny čas a to pri dotyku s pleťou. Jedna z vlastností, ktorá ma zlákala ku kúpe je vysoký ochranný faktor, CCC Cream má SPF 50 a PA+++, čo je úplne super, aj keď v lete sa nedá spoliehať len na CCC Cream, to by ste si ho museli naniesť veľmi veľa, na tieto chladné mesiace je to úplne ideálne.




Keď CCC Cream vytlačíte z tuby tak je biely, ale môžete tam vidieť také bodky, to sú tie mikrokapsulky. Pri rozotieraní mení farbu, niekedy to môže pôsobiť divne, napríklad žlto alebo fialkovo, ale keď ho úplne rozotriete prispôsobí sa tónu pleti a vytvorí pekný svieži finiš.



Konzistencia je veľmi ľahká, vôbec pleť nezaťažuje, ani nemáte nejaký mastný ťažký pocit, čo je skvelé vzhľadom na ten vysoký ochranný faktor. To však aj znamená, že ochranný faktor je chemický, v tomto prípade kombinovaný s fyzickým. Krytie je ľahké až stredné v závislosti od toho koľko ho použijete, stačí ho málo, ale dá sa navrstviť a dosiahnuť vyššie krytie. Ak však treba zakryť niečo veľké a výrazné, tak budete potrebovať korektor, ale napríklad s mojimi kruhmi pod očami si hravo poradí. Ja mám odtieň Light, na výber ich 8, ale keďže sa ten odtieň prispôsobí, tak je to vyberenia celkom ľahké.




Používanie je veľmi jednoduché, proste rozotriete ako krém, tým, že sa prispôsobí. Tým, že je taký ľahučký, tak sa s ním skvele pracuje, ide to ľahko a rýchlo a výsledok vyzerá super. Dá sa použiť samostatne ako make-up, alebo ako hydratčný primer s SPF pod make-up. Finiš je taký veľmi svieži a šťavnatý, nie je matný, ale viete ho zmatniť, ak sa prepúdrujete. Mne osobne sa ten finiš veľmi páči, pleť vyzerá veľmi zdravo a hydratovane a zároveň tento krém aj skvele hydratuje. Výdrž je taká normálna by som povedala, nie je to super trvácny 24 hodinový make-up, ale tých 8 až 10 hodín na mne v pohode vydrží.




Zloženie CCC Cream je tiež celkom zaujímavé okrem ochranného faktoru, totiž obsahuje niacinamide, ale ja rôzne rastlinné výťažky ako napríklad jazmínovú vodu, výťažok z listov zeleného čaju, výťažok z tymiánu, výťažok z čučoriedok, ale aj glycerín a kyselinu hyalurónovú, takže sa naozaj o pleť aj stará. CCC Cream je jemne parfumovaný, ale je to taká veľmi príjemná vôňa, ktorá mne evokuje leto.




Melting Lip Powder je produkt, ktorý ma nesmierne lákal, ale musím sa priznať, že ho nepoužívam až tak často, je to asi aj to výraznou farbou, lebo inak je to fajn produkt. Ja som si vybrala odtieň Desert Rose, čo je taká veľmi pekná trochu tlmená červená, na výber je celkovo 8 odtieňov a nájdete tam tiež nude a ružové odtiene, ale napríklad aj fialkovú.




Toto je taký zvláštny produkt, je to naozaj púder super intenzívne pigmentovaný, ktorý sa na perách premení na super matnú a dlhotrvácnu farbu. Tá trvácnosť je naozaj priam neuveriteľná, drží fakt dlho, vydrží hodiny, pitie aj jedenie, ale treba mať pekne hydratované pery, inak zvýrazní šupinky, alebo popraskanie.



Super na ňom je, že je multifunkčný a viete ho použiť aj ako lícenku alebo očný tieň. Nanáša sa pomocou aplikátora, ktorý je fajn a celkom presný, ale táto červená je taká sýta, že to nie je až také jednoduché, s inými odtieňmi je to podľa mňa ľahšie. Na líčkach alebo viačka sa však rozotiera veľmi ľahko a pracuje sa s ním dobre. Dá sa s ním spraviť pekné líčenie v jednom tóne, hlavne ak si vyberiete nejakú nude farbu, tak je to skvelé na každodenné rýchle líčenie.



Posledný produkt, ktorý mám od Cle Cosmetic je Lifting Mist, čo je pleťová hmla, respektíve toner, ktorý by mal pleť vypínať, sťahovať a zjednocovať tón. Ja som ju dostala zadarmo k nákupu, inak mi príde celkom drahá, keďže 50 ml stojí cez 20 Eur, čo je dosť a neviem, či by som si ju sama kúpila.

Lifting Mist má fajn rozprašovač, naozaj robí príjemnú hmlu. Čo sa týka zloženia, tak kľúčová ingrediencia je super hydratačný výťažok z nejakej huby, ktorá sa volá Snow Mushroom. Nájdete tam však aj aloe vera, výťažok z jadierok grapefruitu, levandulu, rozmarín, bazalku a ďalšie rastlinné výťažky. Nie je to zlý produkt, ale nie je to ani najlepšia pleťová hmla, akú poznám. Zloženie je zaujímavé, používanie príjemné, ale nejak ma to neláka si ju kúpiť znova. Ako darček k nákupu je však super.

Cle Cosmetics je značka, ktorá určite stojí za vyskúšanie, ich produkty sú iné, veľmi premyslené a nesmierne praktické. CCC Cream môžem odporúčať všetkými 10, ten som si zamilovala najviac a určite si ho kúpim znova, keďže robí krásnu pleť a zároveň ju chráni a hydratuje. Zvyšné dva produkty sú fajn, aj keď som teda čakala, že púder budem využívať viac. Určite sa však chystám vyskúšať ďalšie ich produkty, najviac ma láka relatívne nový Multi Cream. Cle Cosmetics kúpite na niche-beauty.com.




#make-up #Cle #makeup #SPF #ruz #pletova-hmla #plet

Môže vás zaujať

Môj obchod

Nakupovanie

YOUTUBE

@katka

KONTAKT

zrkadielko.sk@gmail.com