Clinique Take The Day Off - odličovací balzam

13.05.2015 22:03


Moje čistenie pleti zahŕňa vždy minimálne dva kroky - odlíčenie a následne čistenie. Pri odličovaní dávam prednosť balzamom, pretože si počas odlíčenia doprajem masáž. Balzamy sa zatiaľ ukázali ako najefektívnejší spôsob odlíčenia, ktorým dám dole naozaj všetko - očné tiene, rúž, make up. Výhodou balzamu je, že nezabudnete na žiadne miesto na tvári, ako napríklad pri odličovaní pomocou kozmetických tampónov.



Clinique take the day off odlíči efektívne a dokonale, aj keď to nie je taký úžasný balzam ako Emma Hardie. Nemá žiadnu vônu a konzistenciou pripomína trochu rozpustený veľmi mäkký vosk. Ja si ho vmasírujem na celú tvár, a potom zmyjem dole pomocou uteráčika na tvár namočeného v teplej vode.

Veľkou výhodou je cena za cca 25 Eur dostane 125 ml, čo je veľmi výhodný pomer. Jedno balenie by malo vydržať minimálne 6 mesiacov. Určite je dobrá voľba, ak chcete vyskúšať odličovací balzam a nechcete do toho investovať priveľa peňazí. Kúpite v parfumériách, kde predávajú Clinique, alebo napríklad tu parfum.sk za 24,63 Eur.

Ak sa Vám páči môj blog likenite ho prosím na facebooku.



#plet #cistiaci-balzam #odlicovanie #cistenie-pleti #Clinique

Môže vás zaujať

Môj obchod

Nakupovanie

YOUTUBE

@katka

KONTAKT

zrkadielko.sk@gmail.com