Dermacol Hyaluron Wash Cream

15.06.2016 08:00


V Dermacole sa podľa mňa dajú nájsť úplné klenoty a toto je jeden z nich - odličovací krém Dermacol Hyaluron Wash Cream.

Je to vlastne odličovací krém s celkom hustou konzistenciou, ktorá na pleti pôsobí veľmi príjemne. Stačí ho krúživými pohybmi vmasírovať na tvár, ja ho potom zvyknem zotrieť mokrým uteráčikom, ale dá sa aj opláchnuť len vodou. Je neuveriteľne efektívny, tým že je taký hustý, tak svojou konzistenciu dokonole rozpustí makeup a pleť zanechá úplne čistú. Zároveň však pleť vôbec nevysušuje, ale hydratuje, takže po odlíčení je vláčna a jemná, žiadne pnutie ani štípanie. Tento odličovač nedráždi ani oči, takže sa s ním skvele odličuje aj výrazný očný makeup a je naozaj efektívny.

Dermacol Hyaluron Wash Cream vonia sviežo ako mydlo, ale veľmi jemne. Neobsahuje žiadne zázračné ingrediencie, ale ani nič, čo by pleti ublížilo. Pri odličovaní je aj tak podstatné, aby sa pleť kompletne odlíčila a ostala čistá, na odstraňovanie makeupu netreba plytvať drahými zložka. Tento odličovací krém obsahuje kyselinu hyalurónovú, aloe vera a panthenol, všetko zložky, ktoré pleť hydratujú a chránia pred vysušovaním. Ja pleti doprajem vždy ešte druhé čistenie niečím, čo ju aj vyživí, najčastejšie je to moja obľúbená Emma Hardie. Jedine, že som veľmi unavená, vtedy si vystačím len s Dermacol a neobťažujem sa s druhým kolom.

Tento odličovač je vhodný absolútne pre všetkých, ako pre suchú a citlivú pleť, tak aj pre zmiešanú a mastnú - každá pleť potrebuje poctivé a poriadne odlíčenie a na to je Dermacol Hyaluron Wash Cream úplne dokonalý. A úplne najlepšie je jeho cena, ani nie 4 eurá za 100 ml podľa mňa neskutočne výhodná kúpa. V drogérii som ho síce nevidela, ale kúpite ho na Dermacol eshope, alebo v Dermacol obchode v Auparku v Bratislave. Inak Dermacol obchod je skvelé miesto, majú tam úplne všetko od Dermacolu a človek môže všetko vyskúšať, čo napríklad v DM nejde.



#plet #Dermacol #odlicovanie #cistenie-pleti #odlicovaci-krem

Môže vás zaujať

Môj obchod

Nakupovanie

YOUTUBE

@katka

KONTAKT

zrkadielko.sk@gmail.com