Dermacol Ilusión mascara

17.07.2018 08:00


Čo sľubuje? Dodá riasam super objem s efektom umelých rias. Objemová kefka nanesie optimálne množstvo farby na riasy, ktoré nádherne vykreslí a predĺži. Priliehavá krémová textúra na báze voskov obalí každú riasu zvlášť, nezlepuje ich a nevytvára hrudky. Prednosťou riasenky je jej farebná intenzita a vysoká odolnosť voči rozmazaniu.



Objem: 5 z 5

Dĺžka: 5 z 5

Vytočenie: 4 z 5

Farba: čierna



Trvácnosť: veľmi dobrá, bola som milo prekvapená, čakala som, že sa mi bude otláčať rovnako ako tá posledná od Dermacolu, čo som mala. Ale neotláča skoro vôbec, veľký palec hore.

Kefka: silikónová hustá, celkom veľká a hlavne občas sa mi zdá príliš tvrdá, ale to mne sa zdajú asi skoro všetky tieto silikónové kefky.



Celkové hodnotenie: Dermacol Ilusión mascara ma veľmi milo prekvapila, robí pekné objemné a výrazné riasy a tiež celkom dobre drží, čo u mňa nebýva zvykom pri takomto type maskary. Vlastne, drží takmer bez chyby minimálne 10 hodín, niekedy aj viac, podľa toho, aká je vlhkkosť vzduchu. Jediné, čo by som jej vytkla je na mňa príliš veľká a tvrdá kefka, inak super. Kúpite napríklad priamo z dermacol.sk.



#make-up #maskara #Dermacol

Môže vás zaujať

Môj obchod

Nakupovanie

YOUTUBE

@katka

KONTAKT

zrkadielko.sk@gmail.com