Dermacol Noblesse Fusion Make-Up

26.09.2017 08:00


S týmto make-upom prišiel Dermacol ešte na jar a mňa okamžite zaujala jeho textúra. Nie je to síce úplne moja šálka kávy, ale je skutočne jedinečná. Hodí sa mi skôr teraz na jeseň a zimu, v lete mi vôbec nevyhovovala, ale na toto ročné obdobie je to ideálny make-up.

Dermacol Noblesse Fusion je zmatňujúci make-up, ktorý vytvára úžasný pudrový efekt. Napriek tomu je však super tekutý, preto má aj pipetku a pri nanášaní máte pocit, akoby ste na pleť nanášali príjemný olej. Textúra je nesmierne ľahká a na pleti ho vôbec necítite. Pleť má zjednotiť a vyretušovať nedokonalosti, ak však máte suchú pleť, tak môže zbytočne zvýrazniť suché miesta. Pri normálnej, zmiešanej alebo mastnej pleti, by mal fungovať skvele, vytvoriť nádhernú zamatovo jemnú pleť, na pohľad aj dotyk.

Ja nie som veľmi na tieto zmatňujúce produkty, ak ma sledujete dlhšie, tak viete, že u mňa je všetko o rozjasnení a sviežej pleti. Bežne bývajú zmatňujúce produkty veľmi ťažké a robia taký ten ťažký omietkovitý efekt, to však neplatí pre Noblesse Fusion. Toto je také jemné prirodzené a príjemné zmatnenie, takže aj človek so suchej pleťou ako ja, nemá problém. Make-up obsahuje avokádový olej a vitamín F, takže by mal mať aj trochu výživnú funkciu pre pleť, ale žiaden zázrak nečakajte. Je však pravda, že napriek tomu, že je zmatňujúci, nie je vysušujúci, ako to pri takýchto produktoch býva. Pleť je stále príjmne vláčna na dotyk, aj keď pôsobí matne.


Pred použitím ho treba pretrepať, aby sa dobre spojili všetky častice, inak sa Noblesse Fusion veľmi ľahko nanáša Občas síce pipetkou kväcnem niekam mimo, najčastejšie stôl, ale nič tragické, tak to proste so super tekutými make-upmi je. Inak je to neskutočne ľahká textúra, super sa roztiera, skutočne to je akoby ste rozotierili veľmi ľahký pleťový olej. Niekedy sa pri rozotrení niekde trošku nakopí, alebo zle rozotrie, tak nakoniec treba nejaké nepresnosti ešte zapracovať vklepkaním prstami a stratí sa to. Veľmi sa mi neosvedčil štetec ani hubka, pretože vpijú priveľa produktu a potom sa človek narobí ako kôň, kým to vyzerá k svetu, ale dá sa to.

Krytie tohto make-up je stredné, podľa mňa veľmi dobré, na nejaké väčšie nedokonalosti treba korektor, ale všetko ostatné krásne zakryje. Ako vidno na fotkách nižšie, Nobless Fusion krásne zakryl a zjemnil moje póry na nose aj iné nedokonalosti okolo nosa. Pekne tiež zjednotil očné okolie a zakryl fialkové tiene okolo očí. Super je, že na vrch už vôbec nepotrebujete púder, to by už bola priveľa zmatnenia a nevyzeralo by to dobre. Rozjasňujúci teda nie je, to je asi jediné, čo mi chýba, ale to je len moja osobná preferencia je veľa ľudí, ktorí budú z tohto matného efektu super nadšení.

Na výber sú 4 odtiene, čo teda nie je veľa, mne Demarcol láskovo poslal dva najsvetlejšie Pale a Nude, na fotkách vyššie hore Pale a pod ním Nude. Nejakým zázrok mi celkom vyhovuje ten najsvetlejší Pale, aj keď by mohol byť o trošičku svetlejší, ale v zásade je to v pohode, nemám pocit, že by tá farba bola úplne mimo. Nude je pre mňa príliš tmavý, ale ak máte stredný tón pleti, mohol by vám vyhovovať. Flaštička je inak celkom šikovná a elegantná, pipetka funguje dobre, len mne sa trochu zodrali písmenká na obale. Pri Noblesse Fusion mám jedinú výhradu a to je vôňa, ale toto je pravdepodobne len môj problém, pretože ja pindám na vôňu pri 80% produktov. Neviem prečo, ja z tohto make-up cítim hľuzovku alebo také dačo, tmavší odtieň som však dala kamarátke a tej vôňa nevadí, takže toto bude problém len super citlivých nosov ako mám ja. Dermacol Noblesse Fusion Make-Up kúpite napríklad priamo na stránke Dermacolu.



#make-up #makeup #Dermacol

Môže vás zaujať

Môj obchod

Nakupovanie

YOUTUBE

@katka

KONTAKT

zrkadielko.sk@gmail.com