Dulcia Krém proti vráskam s kyselinou hyalurónovou a Q10

16.01.2020 08:00


Toto je druhý krém od Dulcie, čo som vyskúšala. Prvý bol s marulovým olejom a ceramidmi, ktorý nebol zlý, ale povedala som si, že možno majú nejaký, ktorý by mi vyhovoval viac. Voľba padla na krém proti vráskam s kyselinou hyalurónovou a Q10, lebo kyselinu hyalurónovú milujem.



Objednávala som ho online a predstavovala som si nejaký ľahší krém, kyselina hyalurónová vo mne evokuje super ľahkú hydratáciu, ale teda nemohla som sa tuším viac mýliť. Toto je totiž fakt hutný a ťažký krém a to je to, čo mi na ňom osobne asi vadí najviac, tá konzistencia je proste príliš. Nie je to extra mastné, len je to proste ťažké, inak to neviem opísať, aj keď to vytlačíte tak z pumpičky vylezie taký šúlok celý a drží pokope. Samozrejme toto je moja osobná preferencia a určite je veľa ľudí, ktorým to nevadí, alebo dokonca vyhovuje, závisí od pleti. Rozotrieť sa síce dá bez problémov, ale potom mám pocit, že le sedí na pleti.



Čo sa týka vône, tak mne tento krém vonia tak zvláštne jemne kávovo, to bude asi tým, že je v ňom kávová silica, asi kvôli prekrveniu a vypnutiu pleti. Tie hlavné zložky v tomto kréme sú oleje, to vysvetľuje tú konzistenciu, je tam napríklad super výživný avokádový olej, olej z mrkvových tkanív, bohatý na betakarotén a vitamíny, potom kokosový olej, ktorého teda osobne nie som veľkým fanúšikom na pleť. Tiež je tam šípkový olej, rovnako bohatý na antioxidanty a vitamíny, hlavne vitamín C. Potom je tam olivový olej, bambucké maslo a skvalán. Samozrejme, že je tam aj kyselina hyalurónová a koenzým Q10. Tiež sa tam nájde vitamín C, vitamín E, glycerín a aj výťažok z hodvábu. Voda je nahradená ružovou vodou. Tento krém má 100% prírodné zloženie a 75,5% zložiek je z bio produkcie.



Určený je teda skôr na zrelú pleť, ale podľa mňa je vhodný aj keď máte menej rokov a suchú pleť, lebo to zloženie je super výživné a plné olejov, ak vám teda nevadí ten hutnejší pocit na pleti. Nepoužívala by som ho však na mastnú a problematickú pleť, hlavne pre ten kokosový olej a celkovo ťažkú konzistenciu. Môžete ho používať ráno aj večer, ako posledný krok v starostlivosti o pleť. Tým, že má takú hutnejšiu konzistenciu sa mi nie vždy dobre vrstvil a tiež som preto dávala prednosť použitiu na noc, lebo pod make-up mi tiež veľmi nevyhovoval. Obal je plastový s celkom fajn pumpičkou, objem je 50 ml. Dulcia produkty majú vždy zo spodu nalepený dátum spotreby, takže viete dokedy ho máte určite minúť.



Myslím, že som na dlhý čas so skúšaním Dulcie skončila, akože tento krém nie je zlý, v zásade je fajn, ale vlastne mi vôbec nevyhovuje a ani som ho celý preto nespotrebovala, aj keď som sa pokúšala. Na mňa je proste príliš ťažký a to mi normálne mastnejšie a hutnejšie veci vyhovujú, keďže mám suchú pleť. Ak však máte radi prírodnú kozmetiku a chcete slovenskú kozmetiku, tak Dulcia krémy sú fajn za celkom rozumnú cenu, na výber je ich celkom dosť, tak možno budete mať šťastnejšiu ruku ako ja. Dulciu kúpite v dm alebo priamo na ich stránke.





#plet #Dulcia #hydratacny-krem #prirodna-kozmetika

Môže vás zaujať

Môj obchod

Nakupovanie

YOUTUBE

@katka

KONTAKT

zrkadielko.sk@gmail.com