Estée Lauder Advanced Night Repair

09.07.2016 08:00


Advanced Night Repair Synchronized Recovery Complex II (ašpiruje u mňa na cenu za najdlhší názov) je už pomerne kultový produkt. Jedno z najznámejších anti-agingových sér a jeden z najpredávanejších produktov Estée Lauder. Je to niečo ako svätý grál medzi sérami, takže som ho samozrejme musela vyskúšať. Popravde som čakala od neho viac, teda čakala som nejaký zázrak za jednu noc, ktorý ale sa nekonal. Problém s anti-agingovými a protivráskovými produktmi všeobecne je, že výsledok je málokedy videteľný okamžite, ako napríklad pri hydratačných produktoch, pro ktorých je výsledok videteľný a citeľný hneď. Pri Advanced Night Repair si však treba na výsledok trochu počkať.

V čom je Advanced Night Repair taký výnimočný? Má viac ako 25 svetových patentov a obsahuje exluzívnu formulu Estée Lauder ChronoluxCB, vôbec som sa nedopátrala, čo to je, tak veľmi je exkluzívna. Navyše som celkom dosť času strávila pátraním, či v ňom je retinyl palmitate (forma vitamínu A - retinol), alebo nie, pretože niekoľkokrát už zmenilu formulu. No a retinol tam teda nie je, čo mi príde čudné, lebo je to jedna z najúčinejších anti-agingových látok a v predchádzajúcich verziách evidetne bol. Až doteraz som bola presvedčená, že tam stále je, ehm hups. Sérum ale obsahuje zmes vitamínov, antioxidatov (kofeín) a upokojújicich látok (kamilka). Advanced Night Repair sľubuje, že dramaticky zredukuje známky starnutia a pleť bude vyzerať mladšie, žiarivejšie a bude mať zjednotený tón (celkom zábavný je preklad na Marionnaud, evidetne úradov Google translator, ale je to celkom zaujímavá možnosť, ako toto sérum vyskúšať 7ml za 12,80 spolu s doplňujúcim krémom vyzerá fajn). Zároveň má napomáhať obnove pleti cez noc.

Mne osobne Advanced Night Repair celkom smrdí, teda príjemná vôňa to nie je, čo je v zásade dobre, pretože v ňom nie je zbytočná parfumácia. Má takú gélovitejšiu konzistenciu, rýchlo sa vpije, ale pleť ostane tak trochu lepkavá, čo nie je veľmi príjemné. Ale musím uznať, že pri dlhodobom používaní funguje, pleť vyzerá naozaj lepšie a pevnejšie. Ja ho zvyknem používať tak každú druhú, respektíve tretiu noc. Pravidelne ho prekladám s niečím super hydratačným alebo chemickým peelingom - Liquid Gold od Alpha-H. Celkom dobre funguje aj v kombinácii s nejakým hydratačným hyalurónový sérom, ako napríklad Pestle & Mortar Pure Hyaluronic Serum. Najprv nanesmie hydratačné sérum a keď sa vpije Advanced Night Repair, takže pleť je aj super hydratovaná aj bojujem proti všetkým znakom starnutia podľa Estée Lauder.

Nie som si úplne istá, či sa budem hrnúť do opätovnej kúpy, sérum je fajn, ale nie je také úžasné, aby som si ho kúpila hneď, keď ho miniem. Na trhu je množstvo sér, ktoré ma lákajú, možno sa po čase k Advanced Night Repair vrátim, zatiaľ verím, že nájdem ešte niečo lepšie. Ale určite stojí za vyskúšanie, skôr by som ho odporúčala až okolo 30tky, aj kvôli cene, mladšej pleti stačí podľa mňa kvalitné hydratačné sérum. Advanced Night Repair kúpite na feelunique.com, celkom výhodné ponuky mávajú na letiskách v duty free, keďže je veľmi populárne.



#plet #serum #nocna-starostlivost #Estee-Lauder

Môže vás zaujať

Môj obchod

Nakupovanie

YOUTUBE

@katka

KONTAKT

zrkadielko.sk@gmail.com