Filorga C-Recovery sérum

20.09.2016 08:00


Po pár nepríjemných týždňoch s niekoľkými nepeknými vyrážkami na brade začiatkom leta mi ostali jazvičky, teda v mojom prípade sú to červené fľaky. Keďže to naozaj nevyzerá pekne a trvá niekoľko mesiacov, kým to zmizne samé od seba, tak som potrebovala niečo, čo mi pomôže proces miznutia urýchliť. Jeden zo skvelých spôsobov ako pleť rozjasniť a zmierniť rôzne pigmentové škvrny a jazvičky je vitamín C. Vitamín C je skvelý antioxidant, ktorý okrem už spomenutých skvelých benefitov, podporuje tiež tvorbu kolagénu, takže pomáha pleť spevňovať, zároveň ju aj chráni pod škodlivými vonkajšími vplyvmi.

Na trhu je množstvo prípravkov s vitamínom C, takže mi nejaký čas trvalo, kým som si vybrala. Chvíľu som uvažovala, že si znovu kúpim Ole Henriksen Truth Serum, ale to som si celkom rýchlo rozmyslela a povedala som si, že radšej vyskúšam niečo nové, pretože až také úžasné zase toto sérum nebolo. Potom som sa neskutočne potešila, že moja obľúbená značka Emma Hardie prichádza na trh so sérom a krémom s vitamínom C, ale z nejakej záhadnej príčíny bolo dostupné až v auguste, aj keď malo byť podľa kampane už v máji. Takže nič z toho, ale je vysoko v mojom wishliste a ďalšie sérum bude asi Emma Hardie Vit C Intense Daily Serum. A tak prišlo na rad hľadanie, nakoniec som sa rozhodovala medzi Alpha-H Vitamin C Serum a Filorga C-Recovery. Zloženie majú viac menej podobné, ale keďže som bola úplne nadšená z očného krému Filorga, tak som sa nakoniec rozhodla pre Filorgu.

C-Recover je rozdelené v troch flaštičkách po 10 ml. Vitamín C je v práškovej forme uzavretý vo vzduchotesnom a svetlotesnom vrchnáčiku, aby vydržal vysoko koncetrovaný a účinný. Okrem vitamínu C (8%), Recover-C obsahuje kyselinu hyalurónovú, takže výborne hydratuje. Ešte obsahuje NCTF, čo je ten super záhadný patent od Filorgy, ktorý ma anti-agingové vlastnosti. Vitamin C vypustíte silným zatlačením vrchnáčika, keď je flaštička uzavretá a potom by ste mali obsah (prášok vitamínu C a sérum) zmiešať pretrepaním. Mne to úprimne veľmi nešlo, vždy mi veľa prášku ostalo vo vnútri vrchnáka, takže som ho ešte vyškrabovala pipetkou, tá je pribalená v balení. Ale možno som ja len krepá a nespravila som to správne. Inak to bolo celkom zábavné, človek má pocit, že si namiešava vlastné sérum. Po otvorení treba C-Recover držať v chladničke a malo by sa spotrebovať do týždňa, mne jedna tá malá 10 ml flaštička vydrží dva a pol týždňa, čo je celkom dobré, aj keď je možné, že vitamín C nemá po takom čase už takú veľkú účinnosť.

C-Recover sa používa ráno, stačí pár kvapiek, cca jedna natiahnutá pipetka na celú tvár. Má celkom tekútú, mliečne nepriehľadnú konzistenciu, vonia sviežo jemne a príjemne, tak krémovito, neviem to inak opísať ako príjemne voňajúci krém na tvár. Pri používaní je celkom studené, čo v lete nebolo nepríjemné, ale neviem ako v zime. A teraz to najdôležitejšie, naozaj výborne funguje. Ja Filorga C-Recover v tomto momente používam cca 4 týždne (ešte mi ostáva jedna flaštička). Okrem toho, že naozaj pomohlo zmierniť tie nepekné fľaky na brade, moja pleť celkovo pôsobí nesmierne jasne, rozžiarene a sviežo, všetky známky únavy sú fuč a mám naozaj krásnu pleť. Tiež je dokonale hydratovaná a mám pocit, že dokonca sa jemne zmiernili niektoré vrásky na čele, aj keď toto je vždy naozaj len také pocitové. S výsledkom som naozaj veľmi spokojná, ak chcete dopriať pleti niečo extra, určite odporúčam, veľmi účinné sérum s celkom rýchlym efektom. Filorga C-Recover kúpite na feelunique.com.



#plet #serum #vitamin-C #Filorga

Môže vás zaujať

Môj obchod

Nakupovanie

YOUTUBE

@katka

KONTAKT

zrkadielko.sk@gmail.com