FILORGA Optim-Eyes

22.06.2016 08:00


Filorga je francúzka značka, ktorú som objavila cez vzorky, ako inak. Veľmi sa mi zapáčil tento očný krém, pri skúšaní vzorky som mala pocit, že funguje priam zázračne. Filorga je značka, ktorá okrem bežnej pleťovej kozmetiky vyvíja kozmetiku aj na profesionálne a lekárske ošetrenia, napríklad výplne kyselinou hyalurónovou a botoxom. Celkom ma zaujala ich Meso terapia, asi by som ju aj vyskúšala. Už len nájsť dermatológa a peniaze. Z rovnakých výskomov ako lekárske ošetrenia, vychádzajú aj pleťové produkty Filorga, takže je to vysoko účinná kozmetika, za ktorou je množstvo výskumu.


Filorga Optim-Eyes sa stal mojím cestovným očným krémom a v poslednej dobe po ňom siaham najčastejšie aj doma, hlavne preto, že rieši všetky problémy naraz: kruhy, opuchy (to nebýva v mojom prípade také hrozné) a vrásky. Kľúčovými ingredienciami sú kyselina hyalurónová a NCTF. Ani som sa vlastne nedopátrala, čo presne tá skratka znamená, ale NCTF je patent Filorgy. Mal by to byť komplex revitalizujúcich a anti-agingových látok, ako napríklad vitamíny, koenzými, antioxidanty, amino kyseliny a minerály. Zoznam látok na krabičke je strašne dlhý a komplikovaným(viď fotka vyššie), niekde v ňom sa skrýva aj ten zázračný komplex.

Filorga Optim-Eyes má super fancy obal, teda na to, že je to štandardných 15 ml očného krému je obrovský, zmestili by sa doňho minimálne 2, ak nie aj 3 Kiehl’s Creamy Eye Treatment, ale nejak mi to nevadí a napriek tomu si ho beriem so sebou na cesty. Tento veľkú obal skrýva super systém dávkovania - pootočením vrchnáka sa vysunie pumpička, ktorá presne nadávkuje očný krém, stačí jedna na obidve oči. S takýmto systémom sa mi nestáva, že by som krému nabrala priveľa alebo primálo. Len dúfam, že cez tú pumpičku dostanem naozaj celých 15 ml, neznášam, keď mi ostane krém a neviem sa k nemu dostať, obzvlášť, keď je to drahý krém. Optim-Eyes príjemne vonia jemne po ovocí. Má ľahkú konzistenciu, ľahko sa rozotiera a rýchlo sa vstrebá. Očné okolie ostane hydratované a jemné. Mne najviac pomáha s kruhmi pod očami, tam je efekt takmer okamžitý. Opuchy nebývajú môj problém, takže to veľmi posúdiť neviem, ale pri použití ráno je tento krém osviežujúci. Čo sa týka vrások, to sa pri očiach ťažšie sleduje, lebo nejaké vrásky sú samozrejme prirodzené, ale minimálne sa nezhoršujú ani nezvýrazňujú, takže predpokladám, že funguje.

Filorga Optim-Eyes je celkom investícia, ale bude vám stačiť len tento jeden krém na všetky problémy. Ak chcete niečo naozaj dobré a efektívne, určite odporúčam vyskúšať ho. Kúpite na feelunique.com. Ja sa určite chystám vyskúšať aj ďalšie Filorga produkty, celkom sa mi pozdáva toto nočné sérum.

PS: Práve som si prečítala, že pre lepší liftingový efekt sa má tento krém skladovať v chladničke, tak to idem vyskúšať.



#plet #ocny-krem #Filorga #kruhy-pod-ocami

Môže vás zaujať

Môj obchod

Nakupovanie

YOUTUBE

@katka

KONTAKT

zrkadielko.sk@gmail.com