Kiehl’s Creamy Eye Treatment s Avokádom

09.04.2016 18:00


Kiehl’s očný krém s avokádom som samozrejme poznala z nejakej vzorky, keď som sa rozhodla ho kúpiť. Vlastne to bola druhá voľba, lebo očný krém, ktorý som si vybrala pôvodne, zrazu nikde, ale že úplne nikde nemali (inak, tiež som ho mala odskúšaný zo vzorky). Takže Kieh’s Creamy Eye Treatment bola vlastne druhá voľba. Pamätala som si, že krém bol fajn, ale nijak zvlášť ma neohúril, čo bolo pravdepodobne spôsobené aj tým, že vzorka bola v takom tom sáčiku, čo veľmi nepomáha konzistecii tohto krému. Tak som si teda povedala, že mu dám druhú šancu.


Kiehl’s Creamy Eye Treatment je vysoko hydratačný krém s výťažkami s avokáda, predpokladám, že preto tá zelená farba (krém s avokádom určite nemôže byť biely). Kľúčové ingrediencie sú avokádový olej (samozrejme), beta-karotén (vitamín A) a bambucké maslo. Ako všetky Kiehl’s produkty je bez parfumácie, teda vonia len prirodzene ingredienciami, ktoré sú v ňom, v zásade ako nejaký krém z lekárne. To, čo je najviac zaujímavé na tomto kréme je jeho konzistencia, ktorá je krémová, pomerne hutná, takže krém treba najprv trochu rozpustiť medzi prstami trením a potom jemne v klepať do očného okolia, čím sa akokeby rozpustí pocitovo takmer až na vodu. Proste to, čo cítite pod prstami nakoniec, je len vlhkosť, akokeby sa voda dokázala prilepiť na pokožku. A táto vlhosť sa kompletne a rýchlo vpije do pleti a hydratuje ju, takže vlastne vôbec necítite, že by ste mali nejaký krém okolo očí. Ja mám tendeciu používať tento očný krém skôr ráno, pretože mám pocit, že očné okolie skvele osvieži a hydratuje po celý deň. Na noc dávam prednosť skôr niečomu komplexnejšiemu a výživnejšiemu, ako napríklad Kiehl`s Midnight recovery Eye (úplne prekvapivo zase Kiehl’s).

Kiehl’s Creamy Eye Treatment je neskutočne hydratujúci očný krém a ak je hydratácia to, čo vám chýba určite ho vyskúšajte. Tento očný krém je voľba, s ktorou nemôžete šľapnúť vedľa, čomu nasvedčuje aj fakt, že je to jeden z ich najpredávanejších produktov. Kiehl’s kúpite najbližšie vo Viedni alebo v Prahe, vlastne, ak natrafíte na Kiehl’s vypýtajte si vzorku, milé pradavačky vám ju vždy radi dajú. Online sa dá Kiehl’s kúpiť na feelunique.com. Predávajú ho v malom štandartnom 14 ml balení, alebo aj vo veľkom 28 ml, ktoré sa samozrejme oplatí viac.

Zrkadielko je jedným z nominovaných blogov na blog roka v kategórii krása, hlasovať môžete tu.

Ak sa Vám páčil tento článok dajte like a ak sa Vám páči môj blog dajte mu prosím like na facebooku.



#plet #ocny-krem #Kiehls

Môže vás zaujať

Môj obchod

Nakupovanie

YOUTUBE

@katka

KONTAKT

zrkadielko.sk@gmail.com