Filorga Sleep-Recover Anti-Fataigue Night Balm

13.06.2017 08:00


Filorga je značka, ktorá ide tak trochu proti súčasným trendom. Všetci sa snažia byť bio, prírodný, vegánsky a bez snáď všetkého, lebo je to teraz cool. Naproti tomu Filorga sa zakladá na naozaj vedeckom prístupe a je to veľmi premyslená high-tech kozmetika. Tým nechem povedať, že prírodná kozmetika je zlá, alebo zbytočná. Ja osobne sa snažím nájsť balans medzi jednoduchšími a prírodnými produktmi, ale zároveň dopriať pleti maximum s najnovšími vedeckými objavmi. A v tomto je naozaj skvelá Filorga, ich produkty sú nesmierne príjemné, praktické a účinné. Absolútne som bola unesená ich očným krémom Optim Eyes, ktorý je jeden z najleších, aký som kedy vyskúšala a určite sa k nemu ešte vrátim. Preto mám na svojom wishliste pomerne veľa produktov Filorga a postupne sa k nim prepracovávam.


Filorga Sleep-Recover Anti-Fataigue Night Balm ma oslovil preto, že má pomáhať pleti si oddýchnuť a zregenerovať sa cez noc a viete ako ja milujem sľuby zázrakov cez noc. Bez irónie na to sa namotám skoro vždy, nieto ešte pri značke, ktorú mám rada a viem, že funguje. Tento balzam si ku mne našiel cestu niekedy vo februári, zrazu som sa vtedy ocitla nejak bez nočnej starostlivosti a spomenula som si na Filorga Sleep-Recover, ktorý má pomáhať pleti regenerovať a zmazať známky únavy. Kľúčové ingrediencie sú:

  • Extrakt z hodvábu, ktorý redukuje tmavé kruhy a opuchy.

  • Extrakt z pagaštanu konského pomáhá relaxácii svalov a odstraňuje unavený výraz.

  • Kyselina hyaluronová - veľký hrdina hydratuje a zjemňuje vrásky.

  • Komplex NCTF - tá záhadná zložka všetkých Filorga produktov, ktoré som doteraz vyskúšala - vedie k tvorbe kolagénových a elastínových vlákien a tým k spevneniu pleti. Toto je patent Filorga.

Na stránke ešte tvrdia, že vysoká koncentrácia vitamínov a minerálov chráni pleť pred oxidatívnym stresom - sivosť a únava pleti do druhého dňa mizne, pleť je dokonale hydratovaná a výživená. S každým ďalším použitím sa zlepšuje pevnosť pleti v hlbokých vrstvách a pleť získava naspäť pružnosť. A ešte samozrejme, že vynikajúci efekt zaznamenáte už po jednej noci, o tom nie som veľmi presvedčená.

V prvom rade ja som bola celkom sklamaná z tej textúry, keďže to má v názve balzam, tak som čakala niečo hutnejšie a intezívnejšie. Niečo, čo budem na pleti cíctiť ešte ráno, ale namiesto toho je to taký akokeby obyčajný veľmi ľahký krém, ktorý sa okamžite a veľmi ľahko vstrebá. Po dlhšom používaní si uvedomujem, že tak je to dobre, aj keď ten názov je trochu mätúci, pretože čím rýchlejšie sa produkt vstrebá a nezostane len ležať na pleti, tým sa dostane hlbšie do pleti a naozaj pôsobí tam, kde má. Sleep-Recover by sa mal naniesť na čistú pleť, jemne vmasírovať a to je všetko. Mne to prišlo zo začiatku strašne čudné, pretože som zvyknutá nanášať aspoň dva produkty a nakoniec mi vždy ostal pocit, že niečo na tvári mám. Toto je ale len jeden produkt a naozaj nezanecháva na pleti žiaden pocit mastnoty, lepkavosti, proste nič, akokeby ste ani nič nenasieli. Čo je vlastne naozaj super. Občas ho predsa len skombinujem s nejakým ľahkým sérom, niečo ako Buffet sérum od The Ordinary, ale to naozaj skôr výnimočne, pretože tento balzam je super účinný sám osebe. Na jedno použitie si dávam dve pumpičky, balenie má 50 ml, takže vydrží asi celkom dlho, aj keď to neviem úplne odhadnúť, lebo je nepriehľadné.

Výsledok je naozaj skvelý, skutočne sa ráno zobudíte s oddýchnutou, vyživenou a dobre hydratovanou pleťou. Samozrejme ak chcete skutočne videteľné výsledky, tak ho treba používať dlhšie a pravidelne. Vonia celkom príjemne, všetky Filorga produkty, ktoré som doteraz mala, mali túto ľahkú a príjemnú vôňu. Fľaštička je celkom veľká, ale má super dávkovač, typický pre všetky Filorga produkty, je to pumpička, ktorý sa vysúva hore potočením, takže sa s ním aj dobre cestuje. Celkovo je to skvelý produkt, ktorý sa veľmi dobre používa. Ja po Sleep-Recover zvyknem siahnuť, keď sa mi nechce veľmi rozmýšľať a nechcem nič komplikované, napriek tomu chcem niečo super účinné. Toto je skvelý produkt pre všetkých, ktorých chcú nekomplikovanú, ale maximálne účinnú starostlivosť. Nie je to síce najlacnejší produkt, ale v porovnaní s podobnými produktmi tá cena vôbec nie je taká hrozná. Kúpite napríklad na feelunique.com.



#plet #Filorga #nocna-starostlivost #hydratacia

Môže vás zaujať

Môj obchod

Nakupovanie

YOUTUBE

@katka

KONTAKT

zrkadielko.sk@gmail.com